3M™ Perfect-It™ - kiillotuslaikat

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Helppoja vaihtoja 3M™ Hookit™- ja Quick Connect -kiinnitysjärjestelmillä

Vähemmän roiskeita, mikä takaa nopeammat ja siistimmät tulokset yhdessä kiillotusainetta pitävän vaahtorakenteen kanssa

Halkaisijat pienimmillään 3 tuumaa, jotta taataan tarkkuus pienissä tai ahtaissa tiloissa

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Helppoja vaihtoja 3M™ Hookit™- ja Quick Connect -kiinnitysjärjestelmillä
  • Vähemmän roiskeita, mikä takaa nopeammat ja siistimmät tulokset yhdessä kiillotusainetta pitävän vaahtorakenteen kanssa
  • Halkaisijat pienimmillään 3 tuumaa, jotta taataan tarkkuus pienissä tai ahtaissa tiloissa
  • 3M:n värikoodatun kiillotusmenetelmän perustuote

3M™ Perfect-It™ Vaahtomuovikiillotuslaikat sopivat hiomanaarmujen tasoittamiseen ja hitaaseen kiillotukseen. Ne takaavat korkean suorituskyvyn jokaisessa viimeistelyvaiheessa. Käytä 3M™ Perfect-It™ Maalipinnan viimeistelytuotteiden kanssa tehokkaan kiillotuksen ja parempien lopputulosten aikaansaamiseksi.

3M™ Perfect-It™ Vaahtomuovikiillotuslaikat tarjoavat korkeaa suorituskykyä jokaisessa viimeistelyvaiheessa ja sopivat hiomanaarmujen ja -pyörteiden tasoittamiseen sekä hitaaseen kiillotukseen. Kaksipuoliset vaahtomuovilaikkamme ovat pintakuvioituja, jolloin niihin mahtuu enemmän tahnaa, roiskuminen vähenee ja pintakosketus ja tehokkuus paranee. Yksipuolisissa laikoissa on Hookit™-kiinnitysjärjestelmä vaihtamisen helpottamiseksi. Toimii kuivien, kovien tai keskikarkeiden viimeistelymaalien kanssa, ja soveltuu roskien ja naarmujen poistoon tai P1200-karkeusasteen tai hienompien hiomanaarmujen tasoittamiseen – myös ahtaissa kohdissa. Kaksipuolisissa 3M™ Perfect-It™ Vaahtomuovikiillotuslaikoissamme on kestävyyttä lisäävä keskuslevy. Ne sopivat Quick Connect -kiillotuskonesovittimeen, jossa on 5/8-tuumaiset kierteet nopeaa moniin tavallisiin pyöriviin kiillotuskoneisiin lukitusta ja keskittämistä varten. Myös irrotus käy nopeasti, kun laikka vaatii vaihtoa.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä) 216 mm, 150 mm, 75 mm
Etupinnan tyyli Vohveli, Tasainen
Sivumäärä 2 , 1
Materiaali Vaahtomuovi

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).