3M™ Perfect-It™ ‑kiillotuslaikat

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Tehokkaimmat kiillotuslaikat

Yhteensopivat 3M™ Hookit™ ja Quick Connect -kiinnitysjärjestelmien kanssa helppoa laikan vaihtoa varten

Vaahtomuovirakenne sitoo enemmän kiillotusainetta ja vähentää roiskeita nopeampia ja siistimpiä tuloksia varten.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tehokkaimmat kiillotuslaikat
 • Yhteensopivat 3M™ Hookit™ ja Quick Connect -kiinnitysjärjestelmien kanssa helppoa laikan vaihtoa varten
 • Vaahtomuovirakenne sitoo enemmän kiillotusainetta ja vähentää roiskeita nopeampia ja siistimpiä tuloksia varten
 • Saatavilla useita eri kokoja
 • Osa 3M™ Perfect-It™ värikoodattua maalipinnan viimeistelyjärjestelmää

3M™ Perfect-It™ ‑kiillotuslaikat ovat 3M:n tehokkaimpia vaahtomuovisia kiillotuslaikkoja hiekkanaarmujen puhdistamiseen, hitaaseen kiillotukseen, roskanpoistoon ja moneen muuhun. Vaahtomuovin pintakuvio tarjoaa enemmän kosketuspintaa, sitoo kiillotusaineen paremmin ja vähentää roiskumista. Kaksipuoliset laikat toimivat pyörökiillotuskoneiden 3M™ Quick Connect sovittimien kanssa; yksipuoliset laikat toimivat Hookit™ järjestelmän kanssa helppoa vaihtoa varten.

3M™ Perfect-It™ ‑kiillotuslaikkojen ominaisuudet säästävät aikaa ja parantavat tuloksia, ja takaavat parhaan suorituskyvyn kiillotuksen jokaisessa vaiheessa. Laikan pintakuvio on suunniteltu sitomaan enemmän kiillotusainetta ja rajoittamaan roiskumista, ja ne tarjoavat enemmän kosketuspintaa maksimaalista tehokkuutta varten. Kaksi- ja yksipuoliset rakenteet toimivat Quick Connect- ja Hookit™ kiinnitysjärjestelmien kanssa säästäen aikaa ja pidentäen laikan käyttöikää. Valittavana on useita laikkoja eri sovelluksiin, mukaan lukien työskentely kovettuneella, kovalla tai keskikovalla maalilla, roskien poisto, naarmujen poisto sekä P1200- tai hienompien hiekkanaarmujen poisto jopa ahtaissa tiloissa. Kehitimme nämä vaahtomuovilaikat osana värikoodattua Perfect-It™ kiillotusjärjestelmäämme pysyäksemme kehittyvien maali- ja kirkaslakkatekniikoiden tahdissa. Vaahtomuovilaikat ovat yleensä vähemmän aggressiivisia ja tuottavat hienomman pinnan kuin villalaikat, joten ne ovat ihanteellisia maalin korjauksen kriittisissä kiillotusvaiheissa. Ne toimivat yleensä suuremmilla kierrosnopeuksilla, käyttävät hionnan ja lämmön muodostumisen yhdistelmää pinnoitteen pehmentämiseen ja poistavat hienot naarmut ja pyörteet. Kaksipuolisissa 3M™ Perfect-It™ ‑kiillotuslaikoissa on keskilevy, joka lisää kestävyyttä, ja ne toimivat Quick Connect ‑kiillotussovittimemme kanssa. Metallisovittimessa on 5/8 tuuman kierteet, joten käyttäjien on helppo lukita ja keskittää kiillotuslaikat nopeasti eri pyöriviin kiillotuskoneisiin. Ne voidaan irrottaa yhtä nopeasti, mikä tekee laikkojen vaihdosta helppoa ja nopeaa ja säästää aikaa . Hookit™ tarrakiinnitysjärjestelmän ansiosta yksipuolisten 3M™ Perfect-It™ ‑kiillotuslaikkojen kiinnittäminen, irrottaminen ja uudelleen kiinnittäminen on puhdasta, helppoa ja erittäin nopeaa, mikä maksimoi työskentelyajan. Hookit™ laikoissa tarrakiinnitys on tehty ns. J-koukuilla, joka on yleinen tekniikka tarranauhakiinnityksissä. Hookit™ levyn koukut tarttuvat 3M™ Perfect-It™ ‑kiillotuslaikkojen harjattuun polyamidista valmistettuun silmukkataustaan ja pitävät ne tukevasti kiinni jopa aggressiivisen käytön aikana. Kuitenkin laikat irtoavat myös erittäin nopeasti, mikä säästää aikaa monivaiheisissa kiillotustöissä. 3M™ Perfect-It™ ‑kiillotuslaikat ovat tehokkaimmat tarjoamamme kaksi- ja yksipuoliset kiillotuslaikat. Ne ovat olennainen osa 3M™ Perfect-it™ viimeistelyjärjestelmäämme – kun vaaditaan hienointa viimeistelyä kaikilla kirkaslakan ja maalinkorjauksen tasoilla. Järjestelmämme käyttää progressiivista hionta- ja kiillotuslaikkojen sarjaa tuottaakseen esittelytilalaatuisia viimeistelyjä, joilla on syvä väri ja upea kiilto.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä) 216 mm, 150 mm, 75 mm
Karkeus Keskisuuri
Suurin nopeus 4 500 rpm
Etupinnan tyyli Vohveli, Tasainen
Sivumäärä 2 , 1
Materiaali Vaahtomuovi

Vastaavia Tuotteita