1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiontatahnat ja kiillotusaineet
 4. Viimeistely- ja kiillotuslaikat
 5. 3M™ Finesse-it™ lammaskiillotuslaikka, 76mm 50/pakk

3M™ Finesse-it™ lammaskiillotuslaikka, 76mm 50/pakk

 • 3M ID 7000028394
 • UPC 00051144850990

Muodostaa tasaisen, pehmeän pinnan 3M™ Finesse-it™ -kiillotusaineille

Villakuidut levittävät materiaalin tasaisesti ja yhdenmukaisesti

Valmiiksi pestyjä irrallisten kuitujen vähentämiseksi ja puhtaan käytön varmistamiseksi

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Muodostaa tasaisen, pehmeän pinnan 3M™ Finesse-it™ -kiillotusaineille
 • Villakuidut levittävät materiaalin tasaisesti ja yhdenmukaisesti
 • Valmiiksi pestyjä irrallisten kuitujen vähentämiseksi ja puhtaan käytön varmistamiseksi
 • 3M Hookit™ -kiinnitysjärjestelmä pitää tyynyn tiukasti paikallaan ja tekee laikan tai tyynyn vaihdosta nopeaa
 • Tyynyjä voi yhdistää kiillotuslaikkoihin, epäkeskohiomakoneisiin ja nopeussäätöisiin pyöriviin kiillottajiin halutun viimeistelyn saamiseksi

3M™ Finesse-it™ Knit II -kiillotuslaikassa on polyesterikangasselkään kudottuja villakuituja. Tyynymme ovat ihanteellisia auton alkuperäisten osien, veneiden ja lentokoneiden pinnoitteiden kiillottamiseen.

Tiettyyn nukkakorkeuteen leikattu 3M™ Finesse-it™ Knit II -kiillotuslaikka sopii erinomaisesti seostukseen ja kiillotukseen vaikeasti työstettävissä kohdissa. Tyynyissämme on polyesterikangasselkään kudottuja villakuituja. Nämä kiillotuslaikat ovat valmiiksi pestyjä nukkaamisen minimoimiseksi. Ne mukautuvat hyvin epäsäännöllisille pinnoille ja poistavat viimeistelyhionnan hiekkanaarmut, hapettumisen sekä maalin pintavirheet. Villakiillotuslaikat ovat yleensä aggressiivisempia ja helpommin hallittavia kuin vaahtotyynyt. Niissä on suurempi käytettävissä oleva hiomapinta tuhansien kuitujen ansiosta. Nämä kuidut antavat nopeamman hionnan kuin vaahtotyynyt ja pitävät kiillotusaineen paikallaan, jotta materiaali jakautuu tasaisesti, mikä edellyttää vähemmän painetta käyttäjältä. Nukkapinta auttaa niitä liukumaan ja mukautumaan pinnanmuotoihin, joten niitä on helpompi hallita kuin vaahtotyynyjä. Hiomatehonsa ansiosta ne ovat tehokkaita hiontanaarmujen poistossa ja toimivat parhaiten pyörötyyppisissä kiillotustyökaluissa. Kiillotusainetyypin, yksilöllisen tekniikan, pinnoitteen rakenteen ja käytetyn työkalun mukaan viimeistely villatyynyllä saattaa edellyttää vaahtotyynyllä ja kiillotusaineella tehtävää jatkovaihetta mikrovikojen tai pyörteiden poistamiseksi. Näissä tyynyissä on 3M Hookit™ kiinnitysjärjestelmä nopeaan tyynyn kiinnitykseen ja irrotukseen – ja myös sen lukitsemiseen käytön aikana. Ne kiinnittyvät nopeasti ja lujasti tarranauha-alustaan (myydään erikseen) pyörö- tai epäkeskohiomakoneessa, ne voidaan irrottaa helposti, ja niitä voidaan käyttää uudelleen tyynyn käyttöiän ajan. 3M Finesse-it -tuotteet ovat erikoissuunniteltuja tahnoja ja kiillotusaineita, joita käytetään alkuperäisiin osiin ja poltettuihin pintakäsittelymaaleihin. Ne poistavat hiekkanaarmut, virheet ja pyörteet erilaisista maalatuista pinnoista. 3M Finesse-it -tuotteet ovat keskeinen osa suositeltavaa kiillotusjärjestelmäämme kirkaslakan, lakatun puun, kiinteiden pintojen, geelipinnoitteiden, jauhepinnoitteiden, teollisuusmaalin, akryylin ja lasin pintavirheiden korjaamiseen.

Suositellut käyttökohteet
 • Auton alkuperäisten osien, veneiden ja lentokoneiden pinnoitteiden kiillottamiseen

Tyypilliset Ominaisuudet