3M™ Finesse-it™ Munakenno kiilloituslaikka

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Muodostaa tasaisen, pehmeän pinnan 3M™ Finesse-it™ -kiillotusaineille

Korjaa pinnoitteita ilman uudelleenmaalausta

3M Hookit™ -kiinnitysjärjestelmä pitää tyynyn tiukasti paikallaan ja tekee laikan tai tyynyn vaihdosta nopeaa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Muodostaa tasaisen, pehmeän pinnan 3M™ Finesse-it™ -kiillotusaineille
 • Korjaa pinnoitteita ilman uudelleenmaalausta
 • 3M Hookit™ -kiinnitysjärjestelmä pitää tyynyn tiukasti paikallaan ja tekee laikan tai tyynyn vaihdosta nopeaa
 • Tyynyjä voi yhdistää kiillotuslaikkoihin, epäkeskohiomakoneisiin ja nopeussäätöisiin pyöriviin kiillottajiin halutun viimeistelyn saamiseksi
 • Saatavana tasaisella pinnalla ja munakennokuviolla

Käytä 3M™ Finesse-it™ -kiillotuslaikkaa (oranssi vaahto, valkoinen silmukka) villatyynyjä hienomman pinnan tuottamiseen. Kiillotuslaikkamme toimivat 3M™ Finesse-it™ -kiillotusaineiden kanssa, jotka on erikoissuunniteltu himmeän, puolikiiltävän tai kiiltävän pinnan saamiseksi puuesineiden, autojen, veneiden ja lentokoneiden pinnoitteisiin.

3M™ Finesse-it™ -kiillotuslaikka (oranssi vaahto, valkoinen silmukka) on ihanteellinen auton alkuperäisten osien kirkaslakkojen erittäin hienoihin loppuviimeistelyvaiheisiin sekä aiempien viimeistelyvaiheiden hiekkanaarmujen tai pyörteiden poistamiseen. Vaahtokiillotuslaikkojamme voidaan käyttää 3M Finesse-it Trizact™ -maalinkorjausjärjestelmässä auton alkuperäisten osien maalille ja kirkaslakalle. Kehitimme vaahtotyynyjen valikoimamme huomioidaksemme kehittyvien maali- ja kirkaslakkatekniikoiden ainutlaatuisen kemiallisen koostumuksen. Vaahtotyynyt ovat yleensä vähemmän aggressiivisia ja tuottavat hienomman pinnan kuin villatyynyt. Ne toimivat yleensä suuremmilla kierrosnopeuksilla, käyttävät hionnan ja lämmön muodostumisen yhdistelmää pinnoitteen kevyeen sulattamiseen ja poistavat hienorakeiset naarmut, pyörteet ja pintaviat. Vaahtotyynyjen hiomateho vaihtelee niiden pehmeyden sekä reikien solukoon mukaan: mitä suuremmat reiät, sen aggressiivisempi tyyny. Käytä vaahtokiillotuslaikkojamme yhdessä kiillotusaineiden kanssa. Ne soveltuvat käytettäviksi pyörö- ja epäkeskohiomakoneissa. 3M Finesse-it -tuotteet ovat erikoissuunniteltuja tahnoja ja kiillotusaineita, joita käytetään alkuperäisiin osiin ja poltettuihin pintakäsittelymaaleihin. Ne poistavat hiekkanaarmut, virheet ja pyörteet erilaisista maalatuista pinnoista. 3M Finesse-it -tuotteet ovat keskeinen osa suositeltavaa kiillotusjärjestelmäämme kirkaslakan, lakatun puun, kiinteiden pintojen, geelipinnoitteiden, jauhepinnoitteiden, teollisuusmaalin, akryylin ja lasin pintavirheiden korjaamiseen.

Suositellut käyttökohteet
 • Auton alkuperäisten osien kirkaslakkojen erittäin hienoihin loppuviimeistelyvaiheisiin sekä aiempien viimeistelyvaiheiden hiekkanaarmujen tai pyörteiden poistamiseen

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.