1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiontatahnat ja kiillotusaineet
 4. Viimeistely- ja kiillotuslaikat
 5. 3M™ Perfect-It™ ‑vaahtokiillotusalustat, Quick Connect -järjestelmä, keltainen, munakenno, 150 mm, 50879

3M™ Perfect-It™ ‑vaahtokiillotusalustat, Quick Connect -järjestelmä, keltainen, munakenno, 150 mm, 50879

 • 3M ID 7100094457
 • UPC 04054596194007

Tarjoaa pehmeän pinnan 3M-kiillotusaineille

Vohvelipinta tarjoaa sileän kosketuspinnan kaarien tasaiseen käsittelyyn ilman liiallista kuumenemista

Poistaa nopeasti pyörteet yhdessä 3M™ Perfect-It™ värikoodatun järjestelmän kanssa.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tarjoaa pehmeän pinnan 3M-kiillotusaineille
 • Vohvelipinta tarjoaa sileän kosketuspinnan kaarien tasaiseen käsittelyyn ilman liiallista kuumenemista
 • Poistaa nopeasti pyörteet yhdessä 3M™ Perfect-It™ värikoodatun järjestelmän kanssa
 • Laikkoja voidaan käyttää joko paineilma- tai sähkökäyttöisissä säädettävissä kiillotuskoneissa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi

3M™ Perfect-it™ ‑vaahtokiillotusalusta on pehmeä laikka, jota käytetään hiontavaiheissa syntyneiden hienojen naarmujen kiillottamiseen. Vohvelipinta antaa suuremman kosketuspinnan muotopintoihin kuin tasaiset laikat, minimoi lämmön kertymisen kiillotuksen aikana ja auttaa poistamaan pyörteitä. Se auttaa myös laikkaa pitämään kiillotusaineen ja vähentää roiskumista.

Suunnittelimme nämä kiillotuslaikat käytettäviksi yhdessä 3M™ Perfect-It™ värikoodatun kiillotusainejärjestelmämme kanssa. Kiillotuslaikka poistaa vaahtomuovi- ja villalaikkojen jättämät pyörteet, kun vaaditaan hienointa viimeistelyä. Viimeistelytulokset riippuvat pinnoitteen, kiillotusaineen ja käytettävien työkalujen yhdistelmästä. Vaahtomuovilaikat on kehitetty vastineeksi kehittyvien maali- ja kirkaslakkatekniikoiden ainutlaatuiselle kemialliselle koostumukselle. Vaahtomuovilaikat ovat yleensä vähemmän aggressiivisia ja tuottavat hienomman pinnan kuin villalaikat. Niitä käytetään 1 200–2 000 r/min nopeudella pienten naarmujen, hiontapyörteiden ja pintavirheiden poistamiseen. Vaahtomuovikiillotuslaikkoja käytetään yhdessä kiillotusaineiden kanssa, ja ne soveltuvat käytettäviksi pyörö- ja epäkeskohiomakoneissa. 3M™ Perfect-It™ järjestelmä luotiin tuottamaan esittelytilalaatuisia viimeistelyjä, joilla on syvät värit ja täyteläinen kiilto. Järjestelmään kuuluu progressiivinen sarja hionta-aineita, hionta- ja kiillotuslaikkoja sekä patentoituja kiillotusaineita korjauksen eri vaiheissa. Vaiheet ovat hionta, naarmujen poisto, kiillotus, konekiillotus ja tarvittaessa pyörteenpoisto tummissa väreissä. Maalikorjauksen työmäärä ja vaiheet riippuvat maalin virheiden vakavuudesta. 3M™ Perfect-It™ värikoodattu järjestelmä tarjoaa tehokkaan, yksilöllisen ratkaisun kaikentasoisiin kirkaslakkojen ja maalien korjauksiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.