3M™ villayhdistämisalusta, 200 mm, 05704

 • 3M ID 7100015405
 • UPC 00051131057043

Poistaa viimeistelyiden hiomanaarmut ja muut maalipinnan virheet

Nopeasti leikkaava yhdistämisalusta

Kierteettömistä villalangoista valmistettu rakenne parantaa käsittelyä suurilla pinnoilla

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Poistaa viimeistelyiden hiomanaarmut ja muut maalipinnan virheet
 • Nopeasti leikkaava yhdistämisalusta
 • Kierteettömistä villalangoista valmistettu rakenne parantaa käsittelyä suurilla pinnoilla
 • Suunniteltu käytettäväksi 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmän kanssa

3M™-villayhdistämisalusta sopii käytettäväksi 3M-yhdisteiden ja -kiinnitysjärjestelmien kanssa maalien, kirkaslakkojen ja komposiittipintojen yhdistämisessä. Saatavilla 100 % villalla tai hienompi 60/40-villasekoitus erilaisiin tarkoituksiin. Toimii Hookit™-kiinnitysjärjestelmällä nopeita vaihtoja varten. Virheettömät viimeistelyt.

Virheettömät viimeistelyt ja tehokkaat maalien, kirkaslakkojen ja komposiittipintojen viimeistelyt 3M™-villayhdistämisalustalla. Yhdistämisalustamme on suunniteltu helposti käytettäväksi 3M-yhdisteiden ja -kiinnitysjärjestelmien kanssa, mikä takaa tehokkuuden ja upeat tulokset. Saatavilla 100 % villalla tai hienompi 60/40-villasekoitus työstä riippuen. Kaksipuolisissa, kierteettömissä villalanka-alustoissamme on jäykkä, kestävä keskiosa, joka tukee villahiomaosia tasaisen tai aggressiivisen yhdistämisprosessin aikana. Runsaampi alusta mahdollistaa hyvän käsittelyn suuremmilla pinnoilla. Tämän ruuvattavan alustan voi kiinnittää helposti epäkeskohiomalaitteisin tai muihin sähkötyökaluihin 3M™-sovittimella 05710. Yksipuolinen villasekoitusalustamme sopii maalipinnan virheiden tasoittamiseen autokorin yhdistämisprosessin aikana. Suunniteltu toimimaan Hookit™-kiinnitysjärjestelmämme kanssa. Se on tarranauhajärjestelmä, joka toimii vara-alustojen ja kiinnityslevyjen kanssa ja säästää aikaa nopeiden vaihtojen ansiosta. Kaikki villayhdistämisalustamme on suunniteltu toimimaan hyvin yhdessä Perfect-It™-maalinviimeistelyjärjestelmämme kanssa, mikä takaa korkean suorituskyvyn läpi maalinviimeistelyprosessin. Järjestelmä sisältää naarmuntasoituslaikkoja ja -alustoja, yhdisteitä, kiillotusaineita ja puhdistusaineita.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.