1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Paperi- ja maalarinteipit
 5. Suojapaperit
 6. 3M™ kipinäsuojapaperi, 61 cm x 45,7 m, 05916

3M™ kipinäsuojapaperi, 61 cm x 45,7 m, 05916

 • 3M ID 7000045694
 • UPC 00051131059160

Estopaperi suojaa pystysuoria pintoja roiskeilta ja kipinöiltä

Suositellaan käytettäväksi aina hitsaus- ja hiomatöiden kanssa

Liimaselkä helpottaa asennusta

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Estopaperi suojaa pystysuoria pintoja roiskeilta ja kipinöiltä
 • Suositellaan käytettäväksi aina hitsaus- ja hiomatöiden kanssa
 • Liimaselkä helpottaa asennusta
 • Voidaan siirtää paikasta toiseen, mikä mahdollistaa muutokset ja uusintakäytöt
 • Helppo leikata korjauksen kokoon sopivaksi

Hitsauksen ja kipinöiden 3M™-estopaperi suojaa pystysuoria pintoja hitsausroiskeiden ja hiomakipinöiden aiheuttamilta vahingoilta. Liekinkestävässä paperissamme on liimaselkä, mikä helpottaa sen asentamista pystysuorille pinnoille. Liimaselkä mahdollistaa myös helpon kipinänestopaperin työpaikalta toiseen siirtämisen tarvittaessa.

Hitsauksen ja kipinöiden 3M™-estopaperi suojaa pystysuoria pintoja kipinöiltä ja roiskeilta, joita tulee hitsatessa tai hioessa. Liekinkestävässä paperissamme on liimaselkä, mikä helpottaa sen asentamista pystysuorille pinnoille. Liiman ansiosta paperi on helppo asentaa ja poistaa tarpeen mukaan. Samaa paperia voidaan käyttää monissa paikoissa, kun tarpeet muuttuvat projektin aikana. Estopaperiamme suositellaan autoteollisuuden lasien, maalattujen levymetallien, autoteollisuuden valojen ja monien muiden pystysuorien pintojen suojaamiseen. Suosittelemme tämän paperin käyttöä estämään mahdollisia autoteollisuuden osien vaihtoja, jotka aiheutuvat kipinöistä ja roiskeista. Paperia voidaan leikata sopivan kokoiseksi tiettyjä korjauksia varten. *Huomaa: Tuotetta ei ole suunniteltu asennettavaksi vaakasuorille pinnoille, kuten kattoihin, tavaratilan tai konepellin päälle tai lattiamatoille. Se ei estä lämmönsiirtoa kipinöistä tai roiskeista, jotka pysyvät paperilla samassa paikassa pidempään: ne palavat läpi paperista. Vaakasuorille pinnoille ja muille pinnoille, joilla kipinät pysyvät paikallaan jäähtyessään, suositellaan käytettäväksi erittäin suorituskykyistä 3M™-hitsausverhoa (PN 05919). Kipinöiden jättäminen vaakasuorille pinnoille saattaa aiheuttaa suojatun alueen palamisen tai vahingoittumisen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.