1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Fleksopainolevyjen kiinnitysteipit
 5. 3M™ Flexomount™ 411DL kuvalaattateippi, 457 mm x 33 m, 1/pakk

3M™ Flexomount™ 411DL kuvalaattateippi, 457 mm x 33 m, 1/pakk

 • 3M ID 7000028875
 • UPC 00021200628603

Saat erinomaisen leikkaus- ja kuorintalujuuden sekä iskunkeston

Sopii käytettäväksi useimmille muoveille ja metalleille

Tarjoaa yhdenmukaisen kompaktipintojen peiton tilanteissa, joissa rasteripisteiden toisto ei ole kriittistä

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Saat erinomaisen leikkaus- ja kuorintalujuuden sekä iskunkeston
 • Sopii käytettäväksi useimmille muoveille ja metalleille
 • Tarjoaa yhdenmukaisen kompaktipintojen peiton tilanteissa, joissa rasteripisteiden toisto ei ole kriittistä
 • Hyvä tarttuvuus estää laattojen reunojen nousun

3M™ Flexomount™ kuvalaattateipillä 411DL saat yhdenmukaisen kompaktipintojen peiton tilanteissa, joissa rasteripisteiden toisto ei ole kriittistä. Kaksipuolinen, harmaa ja vinyyliselkäinen kiinnitysteippimme pehmeällä kumihartsiliimalla on suunniteltu irtoamaan siististi painolaatoista ja -sylintereistä.

Kiinnitä kumi- ja polymeeripainolaattoja flexopainosylintereihin tai holkkijärjestelmiin 3M™ Flexomount™ kuvalaattateipillä 411DL. Kaksipuolinen, harmaa ja vinyyliselkänen kiinnitysteippimme tarjoaa yhtenäisen kompaktipintojen peiton tilanteissa, joissa rasteripisteiden toisto ei ole kriittistä. Pehmeä kumihartsiliima tarttuu lujasti, mikä estää laattojen reunojen nousua. Se on myös suunniteltu irtoamaan siististi painolaatoista ja -sylintereistä. Flexomount-teipeissä on kova vinyyliselkäaine, joka on suunniteltu kompaktipintojen painatukseen ja viivapainatustöihin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.