1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Paperi- ja maalarinteipit
 5. Maalarinteipit
 6. 3M™ Smooth Transition häivytysteippi, valkoinen, 6,35 mm x 9 m, 06800

3M™ Smooth Transition häivytysteippi, valkoinen, 6,35 mm x 9 m, 06800

 • 3M ID 7000000459
 • UPC 00051131068001

Eliminoi tarkkarajaiset maalilinjat

Käyttö ja poistaminen ovat helppoja ja nopeita

Jättää tasaisen maalisiirtymän – ei selkeitä maalirajoja kolarikorjausmaalauksen jäljiltä

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Eliminoi tarkkarajaiset maalilinjat
 • Käyttö ja poistaminen ovat helppoja ja nopeita
 • Jättää tasaisen maalisiirtymän – ei selkeitä maalirajoja kolarikorjausmaalauksen jäljiltä
 • Keskellä sijaitsevan liimapinnan ansiosta maaliraja häipyy tasaisesti teipin reunojen alle
 • Vähentää jälkitöitä, mikä nopeuttaa työtä

Tasaisen siirtymän 3M™-teippimme on nopea ja yksinkertainen tapa käytännössä eliminoida kovien maalilinjojen aiheuttamat uusintatyöt. Se on suunniteltu nimenomaan tasaisten siirtymien luomiseen olemassa oleviin viimeistelyihin: kohotettu keskiharjanne sisältää liiman, joten maali kulkee luonnollisesti reunojen alle ja muodostaa lähes huomaamattomat maalilinjat.

Virheetön ulkonäkö osien peittämisen ja maalaamisen aikana esimerkiksi oviaukkojen, neljännesreunapaneelien ja saumakohtien tapauksessa tasaisen siirtymän 3M™-teipillä. Teippimme kiinnittyy helposti eikä lisää peitto- ja valmisteluprosessin aiheuttamaa vaivaa. Sen voi vain laittaa tavallisten peittotuotteiden päälle, jotka on levitetty suojaamaan korjausalueen ympäristöä, ja tuloksena on tasainen maalireuna. Tasaisen siirtymän 3M™-teippi on 7 mm (1/4 tuumaa) leveä ja siinä on kohotettu keskiharjanne, jossa on liimaa ja joka kiinnittyy pintoihin. Muut vapaat teipin osat sallivat primerin tai maalin luonnollisen kulkeutumisen, kun aluetta ruiskutetaan. Se luo käytännössä huomaamattoman maalilinjan olemassa olevan ja uuden pinnoitteen välillä ilman erillistä vaivannäköä teknikon osalta. Vähemmän mahdollisia uusintatöitä verrattuna perinteisiin nauha-/paperijärjestelmiin tai teippitaitosjärjestelmiin. Tasaisen siirtymän 3M™-teippimme sopii myös erinomaisesti kiveniskupinnoitteisiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.