1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Rakenneliimat
 5. Pikaliimat
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500, 20 g

3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500, 20 g

 • 3M ID 7100040836

Voidaan liimata kaikkia luonnon materiaaleja, nahkaa, korkkia ja puuta

Korkea viskositeetti estää kulkeutumisen saumoihin ja rakoihin

Liima sopii ihanteellisesti välysten täyttöön ja monien eri pintojen liimaukseen

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Voidaan liimata kaikkia luonnon materiaaleja, nahkaa, korkkia ja puuta
 • Korkea viskositeetti estää kulkeutumisen saumoihin ja rakoihin
 • Liima sopii ihanteellisesti välysten täyttöön ja monien eri pintojen liimaukseen
 • Erittäin tarttuva koostumus vaatii hyvin vähän pintavalmistelua
 • Yhdellä pisaralla saat jopa 20 MPa:n vetolujuuden

3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500 on kehitetty vastaukseksi ainutlaatuisiin liimaukseen liittyviin haasteisiin. Se on korkean viskositeetin pikaliima, joka tarttuu karkeisiin, huokoisin, kontaminoituihin ja happamiin materiaaleihin, mukaan lukien puuhun, pahviin, viiluun, kankaaseen, korkkiin ja nahkaan. Tämä ”sekuntiliima” sopii ihanteellisesti pienien välysten täyttämiseen, ja sen lyhyt kovettumisaika auttaa pitämään prosessit käynnissä

3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500 on syanoakrylaattiliima kaikille pintamateriaaleille. Erittäin tarttuvat liimat sopivat ihanteellisesti vaikeasti liimattaville materiaaleille ja pinnoille. Jotkin pinnat, kuten tietyt puut, ovat luonnostaan happamia tai emäksisiä. Ne estävät tavallisia syanoakrylaattiliimoja kovettumasta. Tavalliset syanoakrylaatit kovettuvat PH:ltaan neutraaleissa ympäristöissä. Tuotteemme ei tarvitse niin paljon pintakosteutta kuin perussyanoakrylaatit kovettuakseen nopeasti, ja korkea viskositeetti tekee siitä erinomaisen liiman välysten täyttöön. Sen lyhyt kovettumisaika tekee siitä sopivan nopeatahtisiin teollisiin tuotantoprosesseihin. Mitä pikaliimat ovat? Pikaliimat ovat syanoakrylaattipohjaisia, lujia ja nopeasti kiinnittyviä liimoja, joita käytetään niin teollisuudessa kuin kotitalouksissa. Yleensä ne on tehty akryylihartsista tai muusta kemikaalihartsista, joka polymeroituu nopeasti joutuessaan kosketuksiin veden kanssa (tarkalleen ottaen hydroksidi-ionien kanssa) muodostaen lujia, pitkäkestoisia ketjuja ja liittäen liimalla liitetyt pinnat yhteen. Syanoakrylaattien säilyvyysaika on yleensä lyhyt. Nestemuodossa syanoakrylaatti koostuu syanoakrylaattimolekyylien monomeereistä. Sovelluksesta riippuen, tai käytön helpottamiseksi, syanoakrylaattilimoihin voidaan lisätä esimerkiksi pyrogeenistä piidioksidia, joka lisää sen viskositeettia tai tekee siitä geelimäisen. Koska liima asettuu kosteuden vaikutuksesta, ilman tavallinen kosteus luo liiman pinnalle ohuen kalvon sekunneissa, mikä hidastaa reaktiivista kovettumisprosessia merkittävästi. Tämän vuoksi syanoakrylaattiliimaa tulee annostella ohuesti, jotta reaktio tapahtuisi nopeasti ja luja liitos syntyisi kohtuullisessa ajassa. 3M:n pikaliimat annostellaan suoraan pullosta. Ne saavuttavat käsittelylujuuden huoneenlämmössä. Yksi pisara 3M™ Scotch-Weld™ Kaikkien pintojen pikaliima SI1500:aa neliötuumaa kohden kiinnittää monet muovit, kumin, metallin ja muita materiaaleja 20 MPa:n vetolujuudella.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.