SF100 CYANOACRYLATE ADH 20GR 10/CV

 • 3M ID 7100034060
 • UPC 04054596802292

Erittäin nopeasti kovettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla

Joustavasta pullosta voi annostella pisaran tai puristaa tasaisen liimapalon halutun pituisena, ja alhainen viskositeetti auttaa luomaan ohuen liimakerroksen nopeaa ja tehokasta kovettumista varten

Tarttuu moniin pintoihin, mukaan lukien nahkaan, korkkiin, puuhun, muoviin ja kumiin

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erittäin nopeasti kovettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla
 • Joustavasta pullosta voi annostella pisaran tai puristaa tasaisen liimapalon halutun pituisena, ja alhainen viskositeetti auttaa luomaan ohuen liimakerroksen nopeaa ja tehokasta kovettumista varten
 • Tarttuu moniin pintoihin, mukaan lukien nahkaan, korkkiin, puuhun, muoviin ja kumiin
 • Muokattava suutin tarkkaa annostelua varten

3M™ Scotch-Weld™Supernopea pikaliima SF100 on viskositeetiltaan alhainen, hyvin nopeasti kovettuva pikaliima. Tämä syanoakrylaattiliima ei tarvitse niin paljon pintakosteutta kuin perussyanoakrylaatit kovettuakseen nopeasti. Tarttuu moniin materiaaleihin, mukaan lukien nahkaan, korkkiin, puuhun, muoviin ja kumiin.

Välitön tarttuminen

3M™ Scotch-Weld™-superpikaliima SF100 on suunniteltu kiinnittämään välittömästi. Erittäin nopeasti kovettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla. Alhainen viskositeetti auttaa liimaa virtaamaan nopeasti ja luomaan ohuen kerroksen, joka kiinnittyy sekunneissa. Tätä nopeasti kiinnittyvää syanoakrylaattia voidaan käyttää supernopeaa kuivumista vaativissa hektisissä tuotantoprosesseissa. Täysi liimauslujuus saavutetaan yleensä vuorokauden kovettumisen jälkeen, mutta alhainen kosteus ja alhainen lämpötila hidastavat kovettumisprosessia. Kovettumisen jälkeen 3M™ Scotch-Weld™ Supernopea pikaliima SF100:n käyttölämpötila-alue on -53°C–82°C. Joustavaa pulloa voi puristaa, jolloin siitä saa annosteltua tarkan määrän tai tasaisen kerroksen oikean pituisena halutulle alueelle. Muokattava suutin auttaa tällaisessa tarkassa käytössä.

Suositellut käyttökohteet

Vaikeasti liimattavat muovit ja kumit

Happamat ja/tai kontaminoidut pinnat

Puu

Korkki

Nahkat

Pahvi

Öljyiset pinnat

Mitä pikaliimat ovat?

Pikaliimat ovat syanoakrylaattipohjaisia, lujia ja nopeasti tarttuvia liimoja, joita käytetään niin teollisuudessa kuin kotitalouksissa. Yleensä ne on tehty akryylihartsista, joka polymeroituu nopeasti joutuessaan kosketuksiin veden kanssa (tarkalleen ottaen hydroksidi-ionien kanssa) muodostaen lujia, pitkäkestoisia ketjuja ja liittäen liimatut pinnat yhteen. Syanoakrylaatit ovat kosteusherkkiä. Liiallinen altistuminen kosteudelle saattaa lyhentää sen säilyvyysaikaa.

Koska liima asettuu kosteuden vaikutuksesta, ilman tavallinen kosteus luo liiman pinnalle ohuen kalvon sekunneissa, mikä hidastaa reaktiivista kovettumisprosessia merkittävästi. Tämän vuoksi syanoakrylaattiliimaa tulee annostella ohuesti, jotta reaktio tapahtuisi nopeasti ja luja liitos syntyisi kohtuullisessa ajassa. 3M:n pikaliimat annostellaan suoraan pullosta. Ne saavuttavat käsittelylujuuden huoneenlämmössä. Yksi pisara neliötuumaa kohden kiinnittää monet muovit, kumit, metallit ja muita materiaaleja suurella vetolujuudella

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.