3M™ Kotelosuoja-aine Plus, 500 ml, 08852

 • 3M ID 7100260106
 • UPC 04054596926851

Korin sisäpaneelien, runkokaiteiden ja rakenteellisten kotelointien ruostesuojaus

Tarkoitettu paljaille ja päällystetyille autonvalmistusmetalleille, kuten teräkselle ja alumiinille

Ruiskuaine tarjoaa yhtenäisen ja tasaisen suojan

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Korin sisäpaneelien, runkokaiteiden ja rakenteellisten kotelointien ruostesuojaus
 • Tarkoitettu paljaille ja päällystetyille autonvalmistusmetalleille, kuten teräkselle ja alumiinille
 • Ruiskuaine tarjoaa yhtenäisen ja tasaisen suojan
 • Säilyy pehmeänä ja taipuisana – ei murru, säröile tai irtoa
 • Käytä 3M™ Aukkovaha Plus käsilevityskappalesarjan kanssa oikean juoksevuuden ja imeytyvyyden takaamiseksi

3M™ Kotelosuoja-aine Plus on kovettumaton korroosiolta suojaava pinnoite paljaisiin tai päällystettyihin alumiinisiin ja teräksisiin auton rungon koteloihin ja hitsattuihin sisärakenteisiin. Aine on tarkoitettu peittämään ja tiivistämään sisäliitoksia, reunalaippoja ja paljaita e-coat-pintoja, joihin voi alkaa muodostua korroosiota. Jos ainetta levitetään 3M™ Aukkovaha Plus käsilevityskappalesarjan avulla, se säilyy taipuisana eikä säröile, irtoa tai murru.

3M™ Kotelosuoja-aine Plus suojaa korroosiolta vaikeasti havaittavissa paikoissa 3M™ Kotelosuoja-aine Plus on kehitetty erityisesti auton sisäkoteloiden ja -rakenteiden ruostesuojaukseen, ja sitä levitetään tyypillisesti oviverhoiluihin, helmapelteihin, sisäosien neljännespaneeleihin ja pilareihin. Kotelosuoja-aine on tarkoitettu paljaille tai päällystetyille auton metallipinnoille, kuten teräkselle ja alumiinille, ja sitä voidaan yksinkertaisesti ruiskuttaa kerroksittain tärkeimpiin sisäliitoksiin, reunalaippoihin ja korjaushitsauksiin, joihin voi ajan mittaan kerääntyä kosteutta. Kovettumaton sisäosien ruostesuoja-aine säilyy pehmeänä ja taipuisana, eikä se halkeile, säröile tai irtoa levityksensä jälkeen. Ruiskutettava aina helppokäyttöisessä purkissa poistaa vanhanaikaisten ruiskujen tarpeen ja mahdollistaa sen sijaan helpon levityksen maalaus- ja hitsaustöiden jälkeen. Käytä 3M™ Kotelosuoja-aine Plusia 3M™ Aukkovaha Plus käsilevityskappalesarjan PN8851WK kanssa, niin yllät myös vaikeisiin paikkoihin. 3M™ Aukkovaha Plus käsilevityskappalesarja (myydään erikseen) on tarkoitettu käytettäväksi 3M™ Kotelosuoja-aine Plus -spray-purkkien kanssa. Levityskappalesarja sisältää asennusputken, joka sopii purkkiin, sekä ohuet levitysletkut, joiden pituudet ovat 20, 61 ja 86 cm. 20 cm pitkä letku välittää voimakkaan kotelovahavirtauksen roiskeille altistuviin ja liitoskohtiin. 61 ja 86 cm pitkät letkut mahdollistavat tasaisen 360 asteen ruiskutuksen avulla mahdollisimman suuren peittävyyden. Asennusputkisarjan avulla voit tuottaa riittävän suojauksen helmapaneeleihin, dogleg-vaihteistoihin, sisärakenteisiin, pilareihin ja muihin piiloon jääviin ja herkkiin paikkoihin. Se on myös tarvittavan nestemäinen ja imeytyvä takaamaan tasaisen ja yhtenäisen suojauksen suojauskohteellesi.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Koostumus Neste
Käyttökohde Korroosionesto, Kotelosuojaus, Ruostesuojaus, Vahaus
Muoto Aerosoli
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 532.324 Millilitre
Säiliön tyyppi Can
Tilavuus 500 mL
Tuotemerkit 3M™
Tuotemuoto Suihke
Tuotteen tyyppi Kotelosuoja-aine