3M™ Perfect-It™ -venevaha

Products
 • Erinomainen viimeinen vaihe mihin tahansa prosessiin, jossa suositellaan vahaviimeistelyä
 • Sisältää karnaubavahaa, joka takaa upean, puhtaan vahaviimeistelyn
 • Suojaa geelipinnoitteita, maalia, lasikuitua ja metalleja sääolosuhteilta
 • Nestevaha on helppo levittää ja puhdistaa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tilavuus
Volume_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Tilavuus
Tuotteet
Sulje
Tuotteen tiedot

3M™ Perfect-It™ -venevaha on viimeinen, upea vaihe ammattimaisen veneviimeistelyn aikaansaamisessa. Se yhdistää puhdasta brasilialaista karnaubavahaa, silikoneja, polymeerejä ja hartseja, jotka yhdessä tuovat esiin upean kiillon ja suojaavat sääolosuhteilta. Nestemäinen vaha on helppo levittää ja toimii hyvin myös lämpimillä pinnoilla. Se sopii käytettäväksi geelipinnoitteilla, maalilla, lasikuidulla ja metallilla.

3M™ Perfect-It™ -venevaha takaa erittäin ammattimaisen viimeistelyn veneiden ja muiden kohteiden geelipinnoitteille – sen koostumus sisältää puhdasta brasilialaista karnaubavahaa, joka on tunnettu kestävyydestään ja näyttelytasoisesta viimeistelystään. Ensiluokkainen vaha tarjoaa pehmeän, erittäin kiiltävän viimeistelyn, joka muodostaa myös kestävän suojan, joka suojaa pintaa kulumiselta. Vaikka se onkin täydellinen geelipinnoilla käytettäväksi, se sopii myös maalille, lasikuidulle ja metalleille. Nestevaha on helppo puhdistaa pyyhkimällä ja käyttää missä tahansa ilmasto-olosuhteissa. 3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen viimeistelytuotteet sopivat kaikille kiillotusammattilaisista ajoneuvojen omistajiin, ja ne toimivat erinomaisesti uusissa ja käytetyissä veneissä, matkailuautoissa ja teollisissa geelipinnoitteissa. Tuotteet sisältävät vaiheittaisen prosessin, jonka avulla saa luotettavan laadukkaat viimeistelyt joka kerta riippumatta siitä, onko prosessissa yksi, kaksi vai kolme vaihetta. Värikoodatut pullot ovat helppoja tunnistaa sekä pajalla että satamassa. 3M-tuotteiden koko geelipinnoitteille luotu valikoima sisältää 3M™ Perfect-It™ -venepesuaineen, raskaan 3M™ Perfect-It™ -leikkausyhdisteen, keskitasoisen 3M™ Perfect-It™ -leikkauskiillotusaineen ja -vahan ja kevyen 3M™ Perfect-It™ -leikkauskiillotusaineen ja -vahan. Tämä tuotevalikoima sopii erinomaisesti ammattilaistasoisten geelipinnoiteviimeistelyiden aikaansaamiseen veneille, matkailuautoille ja teollisiin sovelluksiin.

 • Erinomainen viimeinen vaihe mihin tahansa prosessiin, jossa suositellaan vahaviimeistelyä
 • Sisältää karnaubavahaa, joka takaa upean, puhtaan vahaviimeistelyn
 • Suojaa geelipinnoitteita, maalia, lasikuitua ja metalleja sääolosuhteilta
 • Nestevaha on helppo levittää ja puhdistaa
 • Osa 3M™ Perfect‐It™-geelipinnoitteen viimeistelytuotteiden valikoimaa
Lisätiedot
Käyttökohde
Gelcoat-pinnoite, Korkeakiiltoinen viimeistely, Vene- ja laivateollisuus, UV-suojaus
Koostumus
Neste
Pienin myyntiyksikkö
Pullo
Säiliön koko (metrijärjestelmä)
473 Millilitre, 946 Millilitre
Tilavuus
473 mL, 946 mL
Tuotteen tyyppi
Venevaha
Tuotteen väri
Vaaleankeltainen, Keltainen
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.