1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Annostelu- ja levityslaitteet
 5. Manuaaliset liimapistoolit
 6. 3M™ Kotelosuoja-aine Plus asennusputkisarja, Asennusputkisarja, 08851

3M™ Kotelosuoja-aine Plus asennusputkisarja, Asennusputkisarja, 08851

 • 3M ID 7100088894
 • UPC 00051135088517

Asennusputkisarja mahdollistaa autoteollisuuden teknikoille kotelovahan levityksen vaikeasti yllettäviin paikkoihin.

Sarja sisältää kolme eripituista letkua, joilla levitysmahdollisuudet ovat joustavia.

Sarja sisältää kolme eripituista letkua, joilla levitysmahdollisuudet ovat joustavia (20 cm, 61 cm, 86 cm)

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 490KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Asennusputkisarja mahdollistaa autoteollisuuden teknikoille kotelovahan levityksen vaikeasti yllettäviin paikkoihin
 • Sarja sisältää kolme eripituista letkua, joilla levitysmahdollisuudet ovat joustavia
 • Sarja sisältää kolme eripituista letkua, joilla levitysmahdollisuudet ovat joustavia (20 cm, 61 cm, 86 cm)
 • Tuote täyttää ajoneuvon korjauksen alkuperäisosien standardit
 • Asennusputkisarja on tarkoitettu käytettäväksi 3M™ Kotelosuoja-aine Plusin kanssa – tuotenumero 08852 (myydään erikseen)

3M™ Kotelosuoja-aine Plus asennusputkisarja mahdollistaa autoteollisuuden teknikoille 3M™ Kotelosuoja-aine Plusin (myydään erikseen) levityksen vaikeasti yllettäviin paikkoihin. Asennusputkisarja sisältää kolme eripituista putkea, joiden avulla auton runkoa työstävät työntekijät voivat levittää pinnoitetta kriittisen tärkeille alueille. Kotelovahaa suositellaan käytettäväksi silloin, kun ajoneuvoja korjataan.

3M™ Kotelosuoja-aine Plus asennusputkisarja 8851WK estää korroosion muodostumisen vaikeasti havaittaviin paikkoihin 3M™ Kotelosuoja-aine Plus asennusputkisarja mahdollistaa autoteollisuuden teknikoille 3M™ Kotelosuoja-aine Plusin käytön vaikeasti yllettäviin paikkoihin, mikä auttaa suojaamaan ajoneuvon sisäpintoja ja koteloja. Asennusputkisarja sisältää asennusputken, joka sopii purkkiin, sekä ohuet levitysletkut, joiden pituudet ovat 20, 61 ja 86 cm. 20 cm pitkä letku välittää voimakkaan kotelovahavirtauksen roiskeille altistuviin ja liitoskohtiin. 61 ja 86 cm pitkät letkut mahdollistavat tasaisen 360 asteen ruiskutuksen avulla mahdollisimman suuren peittävyyden. Asennusputkisarjan avulla voit tuottaa riittävän suojauksen helmapaneeleihin, dogleg-vaihteistoihin, sisärakenteisiin, pilareihin ja muihin piiloon jääviin ja herkkiin paikkoihin. Se on myös tarvittavan nestemäinen ja imeytyvä takaamaan tasaisen ja yhtenäisen suojauksen suojauskohteellesi. Sisäkoteloiden suojauksen merkitys Sisäkotelot ja -osat jäävät helposti suojaamatta, jolloin ruoste ja korroosio voivat huomaamatta lisääntyä ja levitä niissä. Vaikeasti havaittavissa paikoissa korroosio voi levitä ja aiheuttaa vakavia ja kalliita seurauksia auton runkorakenteille. Kotelot keräävät myös helposti kosteutta, joka aiheuttaa korroosiota. Sen takia kotelovahan kaltaisen tuotteen käyttö on suositeltavaa suojakerroksen lisäämiseksi. Itse asiassa useat alkuperäisosien toimittajat vaativat ruosteenestoaineiden käyttöä ajoneuvon korjauksen aikana. 3M™ Kotelosuoja-aine Plus (myydään erikseen putkisarjan lisäksi) on itsestään kovettuva korroosiolta suojaava ruiskesuoja auton rungon koteloihin, pilareihin ja sisärakenteisiin. Tuote on suunniteltu juoksevaksi, imeytyväksi ja tasaisen suojan tarjoavaksi. Sillä voi suojata herkät sisäkorin rakenteet ja poistaa sotkuisten vanhanaikaisten ruiskeiden tarpeen. 3M™ Kotelosuoja-aine Plusia voidaan käyttää kaikille pinnoille edistynyttä suojausta varten, ja se täyttää autonkorjauksen alkuperäisten osien standardit.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Käyttökohde Korroosionesto, Kotelosuojaus, Ruostesuojaus, Vahaus
Laitteen tyyppi Applikaattori
Tuotemerkit 3M™
Tuotemuoto Applikaattori
Tuotteen tyyppi Applikaattorisarja