3M™ sekoitussuutin, varten 200 ml patruunalle, 08193

 • 3M ID 7000033776

Tehokas sekoitussuutin käyttöön manuaalisten ja pneumaattisten liimauslaitteiden kanssa

Suutin sekoittaa tehokkaasti erilaiset 3M:n kaksikomponenttiset liimat, tiivistysaineet ja vaahdot juuri oikeassa suhteessa.

Kertakäyttöiset suuttimet ja letkut ovat käytössä siistejä, eikä sekoitustarvikkeita tarvitse enää erikseen pestä

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tehokas sekoitussuutin käyttöön manuaalisten ja pneumaattisten liimauslaitteiden kanssa
 • Suutin sekoittaa tehokkaasti erilaiset 3M:n kaksikomponenttiset liimat, tiivistysaineet ja vaahdot juuri oikeassa suhteessa
 • Kertakäyttöiset suuttimet ja letkut ovat käytössä siistejä, eikä sekoitustarvikkeita tarvitse enää erikseen pestä
 • Suutinta voi käyttää tulppana säilytyksen aikana

3M™-sekoitussuutin on yhdistetty sekoitus- ja mittaussuutin, josta on helppo puristaa liimaa suoraan haluttuun kohtaan. Sekoitussuutin on suunniteltu käyttöön 3M:n patruunoiden ja manuaalisten tai pneumaattisten liimauslaitteiden kanssa.

Kätevät ja tehokkaat 3M™-sekoitussuuttimet sekoittavat kaksikomponenttiset liimat, tiivistysaineet ja vaahdot oikeassa suhteessa joka käyttökerralla. Tuotteet sekoittuvat kulkiessaan muoviputken läpi. Kaksikomponenttiset tuotteet voi annostella valmiiksi sekoitettuina, mikä tehostaa työskentelyä, kun sekoittamiseen ei enää kulu aikaa. Suuttimet helpottavat sekoittamista ja vähentävät sotkua, sillä sekoitustarvikkeita ei enää tarvitse erikseen pestä. Kun olet levittänyt tuotteen, jätä suutin paikalleen ja anna sen sisälle jääneen seoksen kovettua. Se toimii patruunan tulppana. Vaihda seuraavalla kerralla vanha suutin uuteen ja käyttämättömään.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.