3M™ Scotch-Weld™ 7240 FR epoksiliima 2B/1A, 54 l

 • 3M ID 7100042123

Erinomainen ympäristönkestävyys on testattu monissa erilaisissa vaativissa olosuhteissa

Sisältää 300 μm:n lasikuulia, joiden avulla liimasauman muodostumista voi hallita tarkasti.

Läpikäynyt FAR25-testauksen (vertikaalinen palo), vastaa 15 sekunnin itsesammuvuuden vaatimuksia.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erinomainen ympäristönkestävyys on testattu monissa erilaisissa vaativissa olosuhteissa
 • Sisältää 300 μm:n lasikuulia, joiden avulla liimasauman muodostumista voi hallita tarkasti
 • Läpikäynyt FAR25-testauksen (vertikaalinen palo), vastaa 15 sekunnin itsesammuvuuden vaatimuksia

3M Scotch-Weld epoksiliima 7240 FR B/A on vahvistettu, kaksikomponenttinen epoksiliima, jonka sekoitussuhde on 2:1, työskentelyaika 45 minuuttia ja joka saavuttaa käsittelylujuuden kuudessa tunnissa. Tuote on hyvin kestävää ja sitä käytetään yleisesti kuljetusalan sovelluksissa.

3M™ Scotch-Weld™ epoksiliima 7240 FR mahdollistaa korkean kuoriutumis- ja leikkauslujuutensa ansiosta lujan liitoksen, joka kestää kovia ympäristöolosuhteita. Sopii hyvin käytettäväksi metallien ja monien komposiittien kanssa. Suositellut käyttökohteet

Suurien paneelien liimaus Pienet kokoamisliitokset Raskaat asennukset Metallien liimaus

3M™ Scotch-Weld™ epoksiliima 7240 FR saavuttaa käsittelylujuuden noin kuudessa tunnissa. Sekoitussuhde on 2:1, ja 45 minuutin työskentelyaika antaa riittävästi aikaa asetella ennen kovettumista. Tätä liimaa on saatavilla monessa eri pakkauskoossa ja sitä voidaan annostella monin eri tavoin käyttäjän ja työn vaatimusten mukaisesti. Vahvistettu iskunkestävyyden ja väsymislujuuden takaamiseksi 3M™ Scotch-Weld ™ epoksiliima 7240 FR sopii sovelluksiin, joiden on kestettävä kovia ympäristön asettamia haasteita. Tämä kestävä epoksiliima on suunniteltu takaamaan luja, pitkäkestoinen liimaus. Sen avulla 3M täyttää ja ylittää jälleen kerran kovimpien käyttökohteiden asettamat vaatimukset.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.