3M™ paneelinkiinnitysliima

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erittäin suorituskykyinen kaksikomponenttinen epoksiliima

Liittää erilaisia teräs-, alumiini-, SMC- ja lujitemuovikomponentteja (perinteinen lasikuitu), jotka eivät ole rakenteellisia. Voidaan käyttää myös hitsattujen ja niitattujen rakennekomponenttien vahvistamiseen

Sen läpi voi pitsehitsata tai sitä voidaan käyttää yhdessä niittiliitosten kanssa

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Erittäin suorituskykyinen kaksikomponenttinen epoksiliima
  • Liittää erilaisia teräs-, alumiini-, SMC- ja lujitemuovikomponentteja (perinteinen lasikuitu), jotka eivät ole rakenteellisia. Voidaan käyttää myös hitsattujen ja niitattujen rakennekomponenttien vahvistamiseen
  • Sen läpi voi pitsehitsata tai sitä voidaan käyttää yhdessä niittiliitosten kanssa
  • Korroosionestäjät ja lasihelmiteknologia varmistavat liitoslinjan paksuuden
  • Lämmöllä nopeutettava kuivuminen
  • Käsittelyaika: 4 tuntia
  • Kovettumisaika: 24 tuntia

3M™-paneelinkiinnitysliima on kaksiosainen epoksi, jota käytetään teräksen, alumiinin, SMC:n ja lujitemuovin (perinteinen lasikuitu) kiinnittämiseen. Sen pääasiallinen käyttötarkoitus on neljännespaneelien, kattojen, lavojen, pakettiautojen ja yleisajoneuvojen sivujen sekä ovien ovipintojen vaihtaminen.

3M™-paneelinkiinnitysliimalla voi tiivistää ja kiinnittää yhdellä kertaa. Innovatiivisen, erittäin suorituskykyisen ja kustannustehokkaan liimamme avulla voi liimata terästä, alumiinia, SMC:tä ja lujitemuovia (perinteistä lasikuitua) neljännespaneelien, kattojen, lavojen, pakettiautojen ja yleisajoneuvojen sivujen sekä ovien ovipintojen vaihtamisen aikana. Sen läpi voi pitsehitsata tai sitä voidaan käyttää yhdessä niittiliitosten kanssa. Tietyissä olosuhteissa sitä voidaan käyttää myös puskurisuojien korjauksiin. Tuotetta ei ole tarkoitettu ajoneuvon rakennekomponenttien, kuten pilarien, helmojen tai kehysosien, kiinnittämiseen. Jos ei ole varmuutta, onko jokin osa rakennekomponentti, se tulee hitsata. Suositellaan käytettäväksi manuaalisen 3M™-pistoolin 08117 tai pneumaattisen 3M™-pistoolin 09930 kanssa.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Säiliön koko (metrijärjestelmä) 200 Millilitre
Tuotteen väri Musta
Asettaa aika 90 min

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).