3M™ Scotch-Weld™ Uretaaniliima DP620NS

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Monipuolinen polyuretaaniliima kestää erinomaisesti iskuja ja kiinnittyy helposti moniin erilaisiin materiaaleihin

Alhainen annosteluviskositeetti; se ei kuitenkaan valu annostelun jälkeen, joten liima pysyy paikoillaan

Joustaa alhaisissa lämpötiloissa eikä kutistu

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Monipuolinen polyuretaaniliima kestää erinomaisesti iskuja ja kiinnittyy helposti moniin erilaisiin materiaaleihin
 • Alhainen annosteluviskositeetti; se ei kuitenkaan valu annostelun jälkeen, joten liima pysyy paikoillaan
 • Joustaa alhaisissa lämpötiloissa eikä kutistu
 • Pitkän avoimen ajan ansiosta asettelu- ja säätötehtäviin jää reilusti aikaa
 • Kestävä liima, jolla erinomainen rasituksenkestokyky

3M™ Scotch-Weld™ Uretaaniliima DP620NS on joustava, kaksikomponenttinen, polyuretaanipohjainen rakenneliima, joka sopii moniin joustavuutta vaativiin sovelluksiin. Se liimaa tehokkaasti monia materiaaleja, kuten komposiitteja, metalleja, puuta ja monia muoveja ja kumeja, keraamisia materiaaleja ja lasia (pohjustusaineen käyttö saattaa olla tarpeen kestävyyden saavuttamiseksi).

3M™ Scotch-Weld™ Uretaaniliima DP620 on nopeasti asettuva, kaksikomponenttinen polyuretaaniliima, joka joustaa alhaisissa lämpötiloissa eikä kutistu. Nämä ominaisuudet tekevät tästä uretaaniliimasta ihanteellisen valinnan erilaisten materiaalien liimaamiseksi toisiinsa, myös ulkokäyttöön, erityisesti yleisteollisuudessa, kuljetusväline- ja rakennusteollisuudessa sekä kunnossapidossa. Se on helposti sekoitettavaa ja valumatonta, joten voit olla varma, että liima pysyy siellä minne sitä on levitetty silloinkin, kun sitä käytetään pystypinnoilla. Saatavilla astiapakkauksissa tai pienempinä Duo-Pak-patruunoina.

Kaksi komponenttia, yksi liitos Sekoitussuhde on 1:1. Sen ansiosta annostelu sujuu nopeasti ja tarkasti, ja koska työskentelyaika on 20 minuuttia, on uudelleenasetteluaikaa runsaasti, ja työ saadaan toteutettua. Liima saavuttaa käsittelylujuuden noin neljässä tunnissa, ja se on täysin kovettunut 48 tunnin kuluttua (22 °C lämmössä). Toisin kuin yksikomponenttiset polyuretaanit, tämä materiaali ei kärsi kovettumissyvyysongelmista ja kovettuu läpikotaisin suhteellisen nopeasti.

Miksi kannattaa valita uretaani? Uretaaniliimat ovat kaksikomponenttisia liimoja, jotka ovet kovetuttuaan suhteellisen joustavia. Niiden iskunkestävyys on erinomainen ja ne tarttuvat hyvin useimpiin muoveihin. Ne tarttuvat hyvin myös puuhun, betoniin ja kumeihin, mutta ne eivät kestä niin hyvin liuottimia ja korkeita lämpötiloja. Kovettumattomat liimakomponentit ovat kosteusherkkiä.

Rakenteellisesti luja Polyuretaaniliimat kuuluvat rakenneliimoihin, joihin kuuluvat myös akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Polyuretaanit ovat aluksi reaktiivisia nestemäisiä polymeerejä, joita sekoitettaessa syntyy kemiallinen reaktio, jonka jälkeen ne kovettuvat kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.