1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Tuotteet käsihiontaan
 5. Hioma-arkit
 6. Scotch-Brite™ Pre-cut viimeistelyarkki rullassa CF-SR, 150 mm x 115 mm, S UFN, Harmaa

Scotch-Brite™ Pre-cut viimeistelyarkki rullassa CF-SR, 150 mm x 115 mm, S UFN, Harmaa

 • 3M ID 7100182225

Hyvä vaihtoehto teräsvillalle, teräsharjoille, hiekkapaperille ja muille perinteisille tuotteille puhdistus- tai viimeistelytehtäviin

Puhdistaa, viimeistelee, hioo sekä poistaa tahroja ja epätasaisuuksia

Sopii käytettäväksi puulle, metallille, muoveille, keramiikalle, posliinille, lasille, kumille ja komposiiteille

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Hyvä vaihtoehto teräsvillalle, teräsharjoille, hiekkapaperille ja muille perinteisille tuotteille puhdistus- tai viimeistelytehtäviin
 • Puhdistaa, viimeistelee, hioo sekä poistaa tahroja ja epätasaisuuksia
 • Sopii käytettäväksi puulle, metallille, muoveille, keramiikalle, posliinille, lasille, kumille ja komposiiteille
 • Uudelleen käytettävät arkit eivät repeydy, tukkeudu tai ruostu, joten niitä voidaan käyttää pitkään
 • Voidaan taittaa, pinota tai rullata tasaisten, epäsäännöllisten tai muotoiltujen pintojen tehokasta puhdistusta tai käsittelyä varten

Esikatkaistussa Scotch-Brite™-hioma-arkkirullassa on hioma-aineena erittäin hienorakeista alumiinioksidia, joka hioo nopeasti ja hienoksi ja jättää tasaisen, viimeistellyn pinnan. Rullamme yhdistävät joustavasti tehokkaan hionnan ja tarkan käsihionnan. Niillä suoriudut vaativistakin puhdistustöistä ja saat hienon viimeistelytuloksen jokaisella käyttökerralla.

Esikatkaistu Scotch-Brite™-hioma-arkkirulla soveltuu monenlaisiin töihin ja useille erilaisille materiaaleille. Helppokäyttöiset rullatut hioma-arkit on katkaistu valmiiksi säännöllisin välein. Niillä saadaan hieno viimeistelytulos jokaisella käyttökerralla. Nämä hioma-arkit ovat hyvä vaihtoehto teräsvillalle, teräsharjoille, hiekkapaperille ja muille perinteisille tuotteille vaativiin puhdistus- tai viimeistelytöihin. Hioma-arkit antavat yhdenmukaisen lopputuloksen viimeistelyyn joustavuuden, tehokkaan hionnan ja käsihionnan tarkkuuden ansiosta. Ne eivät repeydy käytössä eivätkä ruostu käytön jälkeen eikä niistä irtoa metallisäikeitä kuten teräsvillasta. Hioma-arkit puhdistavat, viimeistelevät, hiovat sekä poistavat tahroja ja epätasaisuuksia. Hioma-aineena käytettävä hienorakeinen alumiinioksidi hioo nopeasti ja jättää tasaisen, hienon pinnan. Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja mahdollistaa käytön kuivana tai veden tai liuotteen kanssa, ja se voidaan huuhdella seuraavaa käyttöä varten. Hioma-arkkeja voidaan käyttää hioma-alustan kanssa yhtenäiseen viimeistelyyn tai linjahiomakoneessa suurten alueiden kattamiseen. Teollisuuskäyttöön suunnitellut Scotch-Brite-viimeistelytuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, jotka koostuvat nailonkuituun tai muihin synteettisiin kuituihin sidotuista hiomamineraaleista. Kun hioma-aineet yhdistetään kuituihin, tuloksena on hiomajärjestelmä, jolla saadaan yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja optimoi hiomamineraalin suorituskyvyn. Hioma-arkkeja voidaan taittaa, pinota tai rullata tasaisten, epäsäännöllisten tai muotoiltujen pintojen tehokasta puhdistusta tai käsittelyä varten.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään vaativissa puhdistustöissä ja tuottaa hienon viimeistelytuloksen monenlaisille materiaaleille

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.