1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Hiomakoneet
 5. Epäkeskohiomakoneet
 6. 3M™ Elite Epäkeskohiomakone keskuspölynpoistoliitännällä

3M™ Elite Epäkeskohiomakone keskuspölynpoistoliitännällä

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Ihanteellisia suurten tuotantomäärien teollisissa ympäristöissä, joissa vaaditaan pölynpoistoa

Parempi käyttömukavuus ergonomisten toimintojen, kuten kaarevan rannetuen ja upotetun käynnistyskahvan, ansiosta

3M Gripping -materiaali parantaa koneen hallintaa ja vaimentaa tärinää

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ihanteellisia suurten tuotantomäärien teollisissa ympäristöissä, joissa vaaditaan pölynpoistoa
 • Parempi käyttömukavuus ergonomisten toimintojen, kuten kaarevan rannetuen ja upotetun käynnistyskahvan, ansiosta
 • 3M Gripping -materiaali parantaa koneen hallintaa ja vaimentaa tärinää
 • Paineilmakäyttöinen hiomakone on usein tehokkaampi kuin sähköhiomakone ja mahdollistaa tuntien jatkuvan käytön
 • Alumiinirunko ja kestävä komposiittikuori vähentää koneen rikkoutumisvaaraa ja huollon tarvetta
 • Mahdollistaa tasaisen, naarmuttoman ja pyörteettömän hiontajäljen, joka on valmis maalattavaksi tai lakattavaksi

Keskuspölynpoistoimuriin liitettävissä 3M™ Elite -epäkeskohiomakoneissa on korkea suorituskyky ja ne poistavat pölyn parhaalla mahdollisella tavalla. Keskusimurilla toimivat hiomakoneemme auttavat tuottamaan laadukkaan viimeistelyn suurten tuotantomäärien teollisissa ympäristöissä, joissa vaaditaan pölynpoistoa.

Käytä keskusimurilla toimivia 3M™ Elite -epäkeskohiomakoneita 3M-hiomatuotteiden suorituskyvyn optimointiin. Hiomakoneissamme on tehokas, tarkkuustasapainotettu paineilmamoottori sekä kestävä, kevyt alumiinikuori, joka vähentää tärinää. Nämä hiomakoneet voidaan yhdistää keskusimurijärjestelmään tai niitä voidaan käyttää erillisen pölynpoistoimurin kanssa. Niissä on kierteistetty kiinniketoiminto, joka mahdollistaa 1 tuuman ulkoisen kierteistetyn imuriletkun (myydään erikseen) helpon, varman kiinnityksen ja irrotuksen pölyn vähentämiseksi merkittävästi työkappaleesta sekä ympäröivältä alueelta. Upotettu käynnistyskahva eliminoi puristus- ja painerasituksen käyttäjän kämmentä vasten. Käyttäjä voi valita kolmesta kahvakoosta. Työkalun kahvan halkaisija on 2-3/4 tuumaa. Saatavilla on kaksi lisäkahvakokoa (2-1/2:n ja kolmen tuuman kahvat myydään erikseen). Pitkä kaareva rannetuki vähentää ranteeseen ja käteen kohdistuvaa rasitusta ja parantaa koneen hallintaa. Koneessa käytetty 3M Gripping -materiaali lisää koneen hallintaa ja vaimentaa tärinää. Kestävä komposiittikuori yltää koneen alaosaan saakka tärinän vaimentamiseksi ja kuoren rikkoutumisen ehkäisemiseksi. Sisäinen äänenvaimennin suojaa melulta, ja kätevä peukalolla ohjattava nopeussäädin vähentää tahattomia nopeuden muutoksia. 3M Elite -epäkeskohiomakoneet soveltuvat erinomaisesti puun, metallin, lasikuidun, komposiittimateriaalien sekä monien muiden materiaalien hiontaan ja pintakäsittelyyn. Hiomakoneiden epäkeskoliike mahdollistaa tasaisen ja tehokkaan hionnan. Epäkeskoliikkeen ansiosta yksikään hiomajyvä ei noudata samaa reittiä kahta kertaa, mikä muodostaa satunnaisen, naarmuttoman ja pyörteettömän pinnan, joka on valmis maalattavaksi tai lakattavaksi.

Suositellut käyttökohteet
 • Soveltuu puun, metallin, lasikuidun, komposiittimateriaalien sekä monien muiden materiaalien hiontaan ja pintakäsittelyyn

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita