1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Hiomalaikkojen pidikkeet ja hioma-alustat
 5. 3M™ Finesse-it™ Roloc™ alusta, 1-1/4", medium

3M™ Finesse-it™ Roloc™ alusta, 1-1/4", medium

 • 3M ID 7000000442
 • UPC 00051111501986

Nopea kiinnitys 3M™ Hookit™ ja Stikit™ hiomalaikkoihin epäkeskotyökaluissa käyttöä varten

Pieni läpimitta tekee tästä tyynystä ihanteellisen pienten, hankalien kohtien käsittelyyn

Saatavilla on eri tiheyksisiä vaahtoja, joten maalivikojen tasoitus on tehokasta maalin tyypistä riippumatta

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nopea kiinnitys 3M™ Hookit™ ja Stikit™ hiomalaikkoihin epäkeskotyökaluissa käyttöä varten
 • Pieni läpimitta tekee tästä tyynystä ihanteellisen pienten, hankalien kohtien käsittelyyn
 • Saatavilla on eri tiheyksisiä vaahtoja, joten maalivikojen tasoitus on tehokasta maalin tyypistä riippumatta
 • 3M Roloc™ nopeasti vaihdettava kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa nopean tyynyn vaihdon monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa

3M™ Finesse-it™ Roloc™ hiomatyynyissä on vaahtotausta, joka tuo mukautuvuutta käytön aikana. Hiomatyynymme ovat ihanteellisia vaikeasti työstettävien kohtien käsittelyyn pienen läpimittansa ansiosta. Niitä voi käyttää, kun halutaan käyttää hiomatyökalua käsihionnan sijaan, ja ne ovat saatavilla joko Stikit™- tai Hookit™-pinnalla.

Käytä 3M™ Finesse-it™ Roloc™ hiomatyynyjä työkalujen kanssa, jotka on varustettu Roloc kiinnitysjärjestelmällä. Hiomatyynymme ovat ihanteellisia pienten, hankalien kohtien käsittelyyn pienen läpimittansa ansiosta. Nämä tyynyt ovat saatavilla eri tiheyksillä, joten maalivikojen tasoitus on tehokasta maalin tyypistä riippumatta. Tyynyt ovat saatavilla pinnalla, joka on suunniteltu pitämään joko 3M Hookit™ tai Stikit™ laikat paikallaan käytön ajan sekä nopeuttamaan ja helpottamaan laikan irrotusta. Näitä tarvikkeita voi käyttää, kun halutaan käyttää hiomatyökalua käsihionnan sijaan. Niissä on myös kätevä 3M Roloc TR nopeasti vaihdettava kiinnitysjärjestelmä. 3M Roloc TR nopeasti vaihdettavissa laikoissa on muovinen kierrenappi tai ruuvi, joka voidaan helposti ja nopeasti kiinnittää 3M Roloc TR hioma-alustaan (myydään erikseen), jotta käyttäjät voivat kätevästi vaihtaa laikkoja yksinkertaisella kiertoliikkeellä. Roloc TR järjestelmä tarjoaa turvallisen kiinnityksen, ja monenlaiset Roloc-laikat tekevät sovelluksesta toiseen vaihtamisesta hyvin yksinkertaista. Kukin TR kiinnitysnappi on myös värikoodattu, joten on helppoa tunnistaa eri käyttötarkoituksiin tarvittava karheusaste.

Suositellut käyttökohteet
 • Pienten, hankalien kohtien käsittelyyn
 • Tasoittaa maaliviat tehokkaasti

Tyypilliset Ominaisuudet