1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Teipit
  4. Kiinnitys-, asennus- ja siirtoteipit
  5. Kaksipuoliset teipit
  6. 3M™ 9672LE kaksipuolinen teippi, määrämittainen

3M™ 9672LE kaksipuolinen teippi, määrämittainen

  • 3M ID 7100104775

Kiinnittyy erinomaisesti alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP).

Tarttuu hyvin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin, joten se soveltuu kiinnittämään erikaltaisia pintoja keskenään.

Liima tarttuu erittäin vahvasti eikä nouse herkästi

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kiinnittyy erinomaisesti alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP)
  • Tarttuu hyvin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin, joten se soveltuu kiinnittämään erikaltaisia pintoja keskenään
  • Liima tarttuu erittäin vahvasti eikä nouse herkästi
  • Kestää hyvin teollisuuskemikaaleja, kuluttajakemikaaleja ja kosteutta

3M™ Selkäaineeton teippimme 9672LE on monikäyttöinen ja markkinoilla testattu 127 µm paksu liimateippi painetulla linerilla. Siinä on 3M™ 300LSE -sarjan akryyliliima, ja se pystyy luotettavasti liittämään yhteen useita samanlaisia tai erilaisia materiaaleja, kuten metalleja, useimpia muoveja, lasia, papereita, maalattuja pintoja.

Monipuolinen, markkinoiden paras suorituskyky Ensiluokkaista suorituskykyä ja 50 µm:ä paksumpaa profiilia vaativiin käyttötarkoituksiin käytä monipuolista 3M™ Selkäaineetonta teippiämme 9672LE. Tämä teippi on markkinoiden johtava muovienliittämisratkaisu useissa eri käyttötarkoituksissa monella eri alalla. Se kestää hyvin kemikaaleja ja kosteutta ja se toimii laajalla käyttölämpötila-alueella. Liitoksen lujuus kasvaa ajan ja lämpötilan funktiona, ja sillä on erittäin hyvä välitön tarttuvuus. Teipissä on painettu 83# voimapaperilineri ja se on ihanteellinen stanssaus- ja konvertointisovelluksiin. Linerin paksuus helpottaa sitä poistettassa. Teippi kuuluu 3M™ Hi-strength akryyliliima 300LSE -sarjaan, ja se on valmistettu liuotinvapaasti. 3M™ Selkäaineeton teippi 9672LE täyttää standardin UL 969 (viitetiedosto PGGU2.MH26206). Suositellut käyttökohteet

Kuluttajaelektroniikan kokoonpanoon, kuten puhelimiin, tabletteihin ja älyvaatteiden komponentteihin Teollisuuden elektroniikan kokoonpanoon, kuten työasemiin Muovikokoonpanon liitoksiin eri aloilla Erilaisiin kokoonpanoihin ajoneuvoteollisuudessa Laitteiden komponenttien kokoonpano ja asennus Terveydenhuollon laitteiden ja laitteiston valmistus Yleiset teollisuussovellukset, kuten listojen kiinnitys

Kiinnittyy erinomaisesti moniin eri pintoihin 3M™ Hi-strength akryyliliima 300LSE on akryyliliimasarjan tuote, joka on suunniteltu liittämään erittäin lujasti yhteen useita samanlaisia tai erilaisia materiaaleja. Näihin kuuluvat useimmat muovit, metallit, lasit, paperit ja maalipinnat. Se kestää hyvin kemikaaleja, liuottimia ja kosteutta. Liima toimi jopa 300 °F:n/148 °C:n lämpötiloissa.

Mitä ovat selkäaineettomat teipit? Selkäaineettomat teipit ovat kaksipuolisia teippejä, joissa on yhtenäinen tarttuva liimakerros

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit