3M™ Selkäaineeton teippimme 9671LE

  • 3M ID 7100104774

Kiinnittyy erinomaisesti alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP).

Tarttuu hyvin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin, joten se soveltuu kiinnittämään erikaltaisia pintoja keskenään.

Liima tarttuu erittäin vahvasti eikä nouse herkästi

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kiinnittyy erinomaisesti alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP)
  • Tarttuu hyvin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin, joten se soveltuu kiinnittämään erikaltaisia pintoja keskenään
  • Liima tarttuu erittäin vahvasti eikä nouse herkästi
  • Kestää hyvin teollisuuskemikaaleja, kuluttajakemikaaleja ja kosteutta

3M™ Selkäaineeton teippimme 9671LE on monikäyttöinen ja markkinoilla testattu 50 µm liimateippi painetulla linerilla. Siinä on 3M™ 300LSE -sarjan akryyliliima, ja se pystyy luotettavasti liittämään yhteen useita samanlaisia tai erilaisia materiaaleja, kuten metalleja, useimpia muoveja, lasia, papereita, maalattuja pintoja.

Monipuolinen, markkinoiden paras suorituskyky Ensiluokkaista suorituskykyä ja ohutta profiilia vaativiin sovelluksiin käytä monikäyttöistä 3M™ Selkäaineetonta teippiämme 9671LE. Tämä teippi on markkinoiden johtava muovienliittämisratkaisu useissa eri käyttötarkoituksissa monella eri alalla. Se kestää hyvin kemikaaleja ja kosteutta ja se toimii laajalla käyttölämpötila-alueella. Liitoksen lujuus kasvaa ajan ja lämpötilan funktiona, ja sillä on erittäin hyvä välitön tarttuvuus. Teipissä on painettu 83# voimapaperilineri ja se on ihanteellinen stanssaus- ja konvertointisovelluksiin. Linerin paksuus helpottaa sitä poistettassa. Teippi kuuluu 3M™ Hi-strength akryyliliima 300LSE -sarjaan, ja se on valmistettu liuotinvapaasti. 3M™ Selkäaineeton teippi 9671LE täyttää standardin UL 969 (viitetiedosto PGGU2.MH26206). Suositellut käyttökohteet

Kuluttajaelektroniikan kokoonpanoon, kuten puhelimiin, tabletteihin ja älyvaatteiden komponentteihin Teollisuuden elektroniikan kokoonpanoon, kuten työasemiin Muovikokoonpanon liitoksiin eri aloilla Erilaisiin kokoonpanoihin ajoneuvoteollisuudessa Laitteiden komponenttien kokoonpano ja asennus Terveydenhuollon laitteiden ja laitteiston valmistus Yleiset teollisuussovellukset, kuten listojen kiinnitys

Kiinnittyy erinomaisesti moniin eri pintoihin 3M™ Hi-strength akryyliliima 300LSE on akryyliliimasarjan tuote, joka on suunniteltu liittämään erittäin lujasti yhteen useita samanlaisia tai erilaisia materiaaleja. Näihin kuuluvat useimmat muovit, metallit, lasit, paperit ja maalipinnat. Se kestää hyvin kemikaaleja, liuottimia ja kosteutta. Liima toimi jopa 300 °F:n/148 °C:n lämpötiloissa.

Mitä ovat selkäaineettomat teipit? Selkäaineettomat teipit ovat kaksipuolisia teippejä, joissa on yhtenäinen kerros tarttuvaa liimaa

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit