1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kiinnitys-, asennus- ja siirtoteipit
 5. Kaksipuoliset teipit
 6. 3M™ 9472 kaksipuolinen teippi, määrämittainen, 1540 mm

3M™ 9472 kaksipuolinen teippi, määrämittainen, 1540 mm

 • 3M ID 7100104799

130 µm ohut ja lujaa tarttuva selkäaineeton teippi rullastanssaukseen. 60# tiivistetty voimapaperilineri. Soveltuu monenlaisille pinnoille.

Hyvä UV-säteilynkestävyys. Hyvä kemiallinen kestävyys. Ihanteellinen korkean pintaenergian (HSE) ja matalan pintaenergian (LSE) materiaaleille.

Korkean ja matalan pintaenergian muovit, kuvioidut muovit, vaahtomuovit, kankaat ja pinnoitetut paperit. Kuvioiduille pinnoille.

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 130 µm ohut ja lujaa tarttuva selkäaineeton teippi rullastanssaukseen. 60# tiivistetty voimapaperilineri. Soveltuu monenlaisille pinnoille
 • Hyvä UV-säteilynkestävyys. Hyvä kemiallinen kestävyys. Ihanteellinen korkean pintaenergian (HSE) ja matalan pintaenergian (LSE) materiaaleille
 • Korkean ja matalan pintaenergian muovit, kuvioidut muovit, vaahtomuovit, kankaat ja pinnoitetut paperit. Kuvioiduille pinnoille
 • Yleiskäyttöinen liimateippi useille hyvää tarttuvuutta vaativiin ohuisiin liitoksiin
 • Paksumpi versio 9472:stä
 • 300 -sarjan liima

3M™ Selkäaineeton teippi 9472 on 130 µm paksua Hi-strength 300 -sarjan akryyliliimaa 90 µm:n #60 tiivistetyllä voimapaperilinerilla.

Käytä 3M™ Selkäaineetonta teippiä 9472 useille pinnoille ja yleiskäyttöisenä liimateippinä hyvää tarttuvuutta vaativiin ohuisiin liitoksiin. Selkäaineettomassa teipissämme on erittäin pitävä akryyliliima tiivistetyllä voimapaperilinerilla, joka tarjoaa hyvän UV- ja kemikaalikestävyyden. Korkean ja matalan pintaenergian muovit, vaahtomuovit, kankaat ja pinnoitetut paperit. Kuvioiduille pinnoille.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit