1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiontatahnat ja kiillotusaineet
 4. Karkeat kiillotusyhdisteet
 5. 3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen keskitasoinen leikkausyhdiste ja -vaha, 946 ml, 36106E

3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen keskitasoinen leikkausyhdiste ja -vaha, 946 ml, 36106E

 • 3M ID 7100094557
 • UPC 00051131296886

3M:n nopeasti leikkaava geelipinnoiteyhdiste poistaa hapettumista ja P1000-tasoisia tai hienompia naarmuja

Voidaan käyttää leikkaamiseen, kiillottamiseen ja vahaukseen yhdellä kertaa, mikä säästää aikaa ja rahaa

Yhdisteen koostumus tarkoittaa pidempää kuivumisaikaa, joka pidentää käyttöikää ja helpottaa siivousta

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 3M:n nopeasti leikkaava geelipinnoiteyhdiste poistaa hapettumista ja P1000-tasoisia tai hienompia naarmuja
 • Voidaan käyttää leikkaamiseen, kiillottamiseen ja vahaukseen yhdellä kertaa, mikä säästää aikaa ja rahaa
 • Yhdisteen koostumus tarkoittaa pidempää kuivumisaikaa, joka pidentää käyttöikää ja helpottaa siivousta
 • Sopii kaikille silikonia sietäville geelipinnoitteille
 • Osa 3M™ Perfect‐It™-geelipinnoitteen viimeistelytuotteiden valikoimaa veneille, matkailuautoille ja teollisuudelle
 • Yhden vaiheen yhdiste ja vaha!

3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen keskitasoinen leikkausyhdiste ja -vaha yhdistää keskitasoisen leikkaustehon kestävään vahaan, jolla saa ammattilaistasoisen yhdenvaiheen geelipinnoiteyhdistelmän. Se poistaa suuria vikoja ja P1000-tasoisia tai hienompia naarmuja ja jättää kiiltävän vahaviimeistelyn, joka suojaa

3M™ Perfect‐It™ -geelipinnoitteen keskitasoinen leikkausyhdiste ja -vaha tarjoaa ammattimaisen geelipinnoiteviimeistelyn yhdistämällä nopeasti leikkaavan yhdisteen ja kestävän pintakerroksen yhdellä kertaa. Sen ensiluokkainen kemikaali- ja mineraalikoostumus poistaa nopeasti hapettumia, kulumia, sameutumia, kalkkeutumia ja jopa P1000-tasoisia naarmuja. Jättää jälkeensä erittäin kiiltävän vahaviimeistelyn. Yhdiste sopii ympäristöihin, jotka eivät ole herkkiä silikonille, ja se palauttaa nopeasti upean kiillon hapettuneille ja naarmuuntuneille venepinnoille. Erinomainen viimeistely yhdellä vaiheella. Yhdisteen märkäaika on pitkä, joten sitä voidaan muokata pidempään ennen kuin materiaalia tarvitsee lisätä. Tuotetta kuluu vähemmän myös lämpimissä ilmastoissa, se on helppo käsitellä niissäkin eikä tuki kiillotusalustaa. Koostumus sisältää myös vahapinnoitteen, joka auttaa suojaamaan yhdistettyä geelipinnoitetta sääolosuhteilta ja vähentää tarvetta kiillotukselle ja vahaukselle jatkossa. 3M™ Perfect‐It™ -geelipinnoitteen viimeistelytuotteet sopivat kaikille kiillotusammattilaisista ajoneuvojen omistajiin, ja ne toimivat erinomaisesti uusissa ja käytetyissä veneissä, matkailuautoissa ja teollisissa geelipinnoitteissa. Tuotteet sisältävät vaiheittaisen prosessin, jonka avulla saa luotettavan laadukkaat viimeistelyt joka kerta riippumatta siitä, onko prosessissa yksi, kaksi vai kolme vaihetta. Värikoodatut pullot ovat helppoja tunnistaa sekä pajalla että satamassa. 3M-tuotteiden koko geelipinnoitteille luotu valikoima sisältää 3M™ Perfect‐It™ -venepesuaineen, raskaan 3M™ Perfect‐It™ -leikkausyhdisteen, kevyen 3M™ Perfect‐It™ -leikkauskiillotusaineen ja 3M™ Perfect‐It™ -venevahan. Tämä tuotevalikoima sopii erinomaisesti ammattilaistasoisten geelipinnoiteviimeistelyiden aikaansaamiseen veneille, matkailuautoille ja teollisiin sovelluksiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Käyttökohde Gelcoat-pinnoite, Gelcoat-viimeistely, Vene- ja laivateollisuus, Veneiden viimeistely, Viimeistely ja kiillotus
Pinnan tyyppi Gelcoat-pinnoite
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 946 Millilitre
Tilavuus 946 mL
Tuotemerkit Perfect-It™
Tyyppi Kiillotus