1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiontatahnat ja kiillotusaineet
 4. Hienot kiillotusyhdisteet
 5. 3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen kevyt leikkausyhdiste ja -vaha – muokataan, jos oikein! Linjataan Yhdysvaltojen kanssa.

3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen kevyt leikkausyhdiste ja -vaha – muokataan, jos oikein! Linjataan Yhdysvaltojen kanssa.

Products
 • 3M:n nopeiten leikkaava geelipinnoitekoostumus poistaa kevyttä ja keskitasoista hapettumista ja naarmuja ja on osa 3M™ Perfect‐It™-geelipinnoitteen viimeistelytuotteiden valikoimaa
 • Poistaa pyörteitä myös vaikeasti käsiteltäviltä tummilta geelipinnoitteilta
 • Voidaan käyttää leikkaamiseen, kiillottamiseen ja vahaukseen yhdellä kertaa, mikä säästää aikaa ja rahaa
 • Yhdisteen koostumus tarkoittaa pidempää kuivumisaikaa, joka pidentää käyttöikää ja helpottaa siivousta
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tilavuus
Volume_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Tilavuus
Tuotteet
Sulje
Tuotteen tiedot

3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen kevyt leikkausyhdiste ja -vaha on suunniteltu poistamaan nopeasti kevyttä ja keskitasoista hapettumista, pieniä naarmuja, pyörteitä ja muita pieniä geelipinnoitteen virheitä. Yhdiste poistaa P1500-tasoisia tai hienompia naarmuja ja jättää jälkeensä kiillotetun, pyörteettömän vahaviimeistelyn myös vaikeilla, tummilla geelipinnoitteilla.

3M™ Perfect‐It™ -geelipinnoitteen kevyt leikkausyhdisteemme ja -vahamme yhdistää kiillotusaineen ja suojauksen yhteen vaiheeseen erittäin ammattimaista tulosta varten – sen ensiluokkainen kemikaali- ja mineraalikoostumus poistaa nopeasti kevyttä ja keskitasoista hapettumista, pyörteitä ja P1500-tasoisia tai hienompia naarmuja. Tämä geelipinnoitteen kiillotusaine jättää tasaisen, kiiltävän vahaviimeistelyn myös tummilla geelipinnoitteella ja suojaa geelipinnoitetta kulumiselta. Yhdisteen, joka sopii ympäristöihin, jotka kestävät silikonia, märkäaika on pitkä, joten sitä voidaan muokata pidempään ennen kuin materiaalia tarvitsee lisätä. Tuotetta kuluu vähemmän myös lämpimissä ilmastoissa, se on helppo käsitellä niissäkin eikä tuki kiillotusalustaa. Koostumus sisältää myös vahapinnoitteen, joka auttaa suojaamaan geelipinnoitetta sääolosuhteilta ja vähentää tarvetta vahaukselle jatkossa. 3M™ Perfect‐It™ -geelipinnoitteen viimeistelytuotteet sopivat kaikille kiillotusammattilaisista ajoneuvojen omistajiin, ja ne toimivat erinomaisesti uusissa ja käytetyissä veneissä, matkailuautoissa ja teollisissa geelipinnoitteissa. Tuotteet sisältävät vaiheittaisen prosessin, jonka avulla saa luotettavan laadukkaat viimeistelyt joka kerta riippumatta siitä, onko prosessissa yksi, kaksi vai kolme vaihetta. Värikoodatut pullot ovat helppoja tunnistaa sekä pajalla että satamassa. 3M-tuotteiden koko geelipinnoitteille luotu valikoima sisältää 3M™ Perfect‐It™ -venepesuaineen, raskaan 3M™ Perfect‐It™ -leikkausyhdisteen, keskitasoisen 3M™ Perfect‐It™ -leikkausyhdisteen ja -vahan ja 3M™ Perfect‐It™ -venevahan. Tämä tuotevalikoima sopii erinomaisesti ammattilaistasoisten geelipinnoiteviimeistelyiden aikaansaamiseen veneille, matkailuautoille ja teollisiin sovelluksiin.

 • 3M:n nopeiten leikkaava geelipinnoitekoostumus poistaa kevyttä ja keskitasoista hapettumista ja naarmuja ja on osa 3M™ Perfect‐It™-geelipinnoitteen viimeistelytuotteiden valikoimaa
 • Poistaa pyörteitä myös vaikeasti käsiteltäviltä tummilta geelipinnoitteilta
 • Voidaan käyttää leikkaamiseen, kiillottamiseen ja vahaukseen yhdellä kertaa, mikä säästää aikaa ja rahaa
 • Yhdisteen koostumus tarkoittaa pidempää kuivumisaikaa, joka pidentää käyttöikää ja helpottaa siivousta
 • Sopii kaikille silikonia kestäville geelipinnoitteille, kuten veneille, matkailuautoille ja teollisuuteen
 • Yhden vaiheen yhdiste ja vaha!
Lisätiedot
Käyttökohde
Viimeistely ja kiillotus, Gelcoat-pinnoite, Gelcoat-viimeistely, Vene- ja laivateollisuus, Veneiden viimeistely
Pienin myyntiyksikkö
Pullo
Pinnan tyyppi
Gelcoat-pinnoite
Säiliön koko (metrijärjestelmä)
473 Millilitre, 946 Millilitre
Tilavuus
473 mL, 946 mL
Tyyppi
Kiillotus
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.