3M™ Kuumaliima 3731

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Liuotinvapaa ja 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka antaa lujan liitoksen

Lämmönkestävyytensä ansiosta pitkäaikaisen kestävyyden takaava liima

Termoplastinen liima pystyy liimaamaan alhaisen pintaenergian (LSE) pintoja

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Liuotinvapaa ja 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä liima, joka antaa lujan liitoksen
 • Lämmönkestävyytensä ansiosta pitkäaikaisen kestävyyden takaava liima
 • Termoplastinen liima pystyy liimaamaan alhaisen pintaenergian (LSE) pintoja
 • Nopea asettuvuus takaa nopean, tehokkaan ja toimivan lopputuloksen
 • Hyvä kuoriutumislujuus, jonka seurauksena on luja ja kestävä liimaus

3M™ Kuumaliima 3731 on 100-prosenttisesti kiintoainepitoinen, liuotinvapaa liima, joka luo lujan ja kestävän liitoksen. Kehitimme tämän liiman luodaksemme kestäviä ja lujia liitoksia, jotka kestävät hyvin lämpöä; se sopii poikkeuksellisin hyvin moniin eri käyttötarkoituksiin.

Nopeasti annosteltava kuumaliima Erinomaiseksi suunniteltu 3M™ kuumaliima 3731 on erittäin lämmönkestävä liima, joka kestää pitkään korkeissakin lämpötiloissa irtoamatta tai muuttamatta muotoaan. Tämä kuumaliima tarttuu erittäin hyvin moniin pintoihin, ja se sopii erityisen hyvin alhaisen pintaenergian (LSE) pintojen, mukaan lukien polyeteenin ja polypropeenin, liimaamiseen. Lisäksi 3M™ kuumaliima 3731 on nopeasti asettuva: sen avoin aika on 30 sekuntia, joten lopputulos on vahva ja liitos kestävä hyvin nopeasti. Kuumaliima 3731:n kuoriutumislujuus on suunniteltu korkeaksi, joten sen luoma liitos on kestävä: voit siis luottaa sen suoristuskykyyn monissa eri käyttökohteissa. Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3731 sopii käytettäväksi monilla eri aloilla, mukaan lukien auto-, rakennus-, huonekalu-, opaste-, kuluttajatavara-, erikoisajoneuvo-, kuljetus-, sotilas-, elektroniikka-, puu- ja pakkausteollisuudessa. Tätä tuotetta suositellaan käytettäväksi esimerkiksi seuraaville materiaaleille: Muovi Puu Vaahtomuovi Kangas Pahvi Kuumaliimat lyhyesti Kuumaliimat ovat 100-prosenttisesti kiinteää termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä. Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimattavan pinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa. Nopea ratkaisu Kun tarvitset projekteissasi lujaa ja kestävää liimausta, suunnittelemamme 3M™ kuumaliima 3731 vastaa tarpeeseen luomalla vahvan liitoksen nopeasti. Kuumaliimamme on kehitetty liimaratkaisuksi, joka vastaa sinun odotuksiasi ja jolla on ainutlaatuinen suorituskyky.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.