1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Liima- ja teippipohjusteet
 5. 3M™ Scotch-Weld™ 3901 pohjuste metallille, punainen, 0,25 L, 12/pakk

3M™ Scotch-Weld™ 3901 pohjuste metallille, punainen, 0,25 L, 12/pakk

 • 3M ID 7000000907
 • UPC 00021200210877

Parantaa lasin ja metallin kiinnittymistä sekä epoksi- ja uretaanirakenneliimojen kestävyyttä ympäristövaikutuksia vastaan

Parantaa metallin korroosiosuojausta

Suojaa puhdistettuja pintoja niiden odottaessa liimauskäsittelyä

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Parantaa lasin ja metallin kiinnittymistä sekä epoksi- ja uretaanirakenneliimojen kestävyyttä ympäristövaikutuksia vastaan
 • Parantaa metallin korroosiosuojausta
 • Suojaa puhdistettuja pintoja niiden odottaessa liimauskäsittelyä
 • Varmistaa liiman levittymisen koko tartuntapinnalle
 • Helppokäyttöinen ja nopeasti kuivuva

3M™ Scotch-Weld™ ‑metallipohjuste 3901 on suunniteltu kohteisiin, joissa käytetään 3M™ Scotch-Weld™ ‑rakenneliimoja. Tämä liimapohjuste parantaa metallin ja lasin kiinnittymistä. Lisäksi pohjuste parantaa korroosiosuojausta ja lisää metallin kestävyyttä ympäristövaikutuksia vastaan.

Parantaa lasin ja metallin tarttuvuutta ja liitoksen kestävyyttä 3M™ Scotch-Weld™ ‑metallipohjuste 3901 on yksikomponenttipohjuste metallille ja lasille kohteisiin, joissa käytetään 3M™ Scotch-Weld™ ‑rakenneliimoja. Tämä metallin ja lasin tarttuvuutta parantamaan suunniteltu liimapohjuste yksinkertaistaa tuotannon aikataulutusta, koska se suojaa puhdistettuja pintoja niiden odottaessa liimausta. Lisäksi tuote parantaa kestävyyttä ympäristövaikutuksia vastaan ja suojaa metallipintoja korroosiolta. 3M™ Scotch-Weld™ ‑metallipohjusteen 3901 alhainen viskositeetti helpottaa käyttöä ja varmistaa liiman levittymisen koko tartuntapinnalle, jolloin syntyy ihanteellinen kiinnityspinta. Suositellut käyttökohteet: Lasin- ja metallin liittämissovellukset. Suojaa puhdistettuja pintoja niiden odottaessa liimauskäsittelyä 3M™ Scotch-Weld™ ‑rakenneliimoja käytettäessä 3M™ Scotch-Weld™ ‑metallipohjuste 3901 varmistaa, että pinnat pysyvät suhteellisen hapettumattomina niiden odottaessa liimausta. Korroosiosuojaus ja suojaus ympäristövaikutuksia vastaan varmistaa onnistuneen, kestävän liitoksen.

Mitä epoksiliimat ovat?
Epoksiliimat kuuluvat rakenneliimoihin, joihin kuuluvat myös muun muassa polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan määritetyn sekoitussuhteen mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa työskentelyaikaa ja jonka kuluessa liima on levitettävä ja pinnat aseteltava paikoilleen. Työskentelyaika vaihtelee muutamasta minuutista useaan tuntiin. Nämä rakenneliimat ovat leikkaus- ja kuorimislujuudeltaan vahvoja (vaihtelee koostumuksen mukaan), ja ne kestävät kuumuutta ja kemikaaleja paremmin kuin tavalliset liimat. Epoksiliimat ovat yleisesti ottaen vahvimpia liimoja, ja niiden suorituskyky sekä lämmön-, liuotinten- ja säänkestävyys ovat huippuluokkaa.

Epoksiliimoja käytetään yleisesti rakentamisessa, lentokoneiden ja autojen valmistuksessa, polkupyörissä, laivoissa, golfmailoissa, suksissa ja lumilaudoissa sekä monissa muissa sovelluksissa teollisuudessa ja yleiskäytössä. Niitä voidaan käyttää käytännössä missä tahansa, missä tarvitaan vahvaa liimausta ja kestävyyttä ympäristöolosuhteiden kuormitukselle. Nämä liimat ovat suosittuja helppokäyttöisyytensä sekä mekaanisen ja kemiallisen kestävyytensä vuoksi. Epoksiliimoja on saatavilla koostumuksesta riippuen joustavia tai jäykkiä, läpinäkyviä tai peittäviä sekä nopeasti tai hitaasti kovettuvia. Epoksiliimojen monipuoliset mahdollisuudet ja erilaiset koostumusvaihtoehdot tarjoavat ratkaisun lähes kaikkiin puun, metallin, lasin, kiven ja eri muovilaatujen liimaustarpeisiin.

Epoksien teolliset käyttökohteet vaihtelevat laajalti ja liimojen lisäksi niitä käytetään pinnoitteissa ja komposiittimateriaaleissa, kuten hiilikuitu- ja lasikuitukomposiiteissa. Ne ovat yleisesti käytetty vaihtoehto juoksevuuden ja liitettävään kohteeseen mukautuvan ominaisuutensa takia sekä lujan kiinnityksen, kemiallisen kestävyyden ja lämmönkeston sekä poikkeuksellisten mekaanisten ja sähköneristysominaisuuksien vuoksi.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.