Scotch-Brite™ jäysteenpoistolaikka

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kova, mutta mukautuva laikka tehokkaaseen jäysteenpoistoon vahingoittamatta työkappaleen muotoja

Tasaisesti pyörivä laikka jättää yhdenmukaisen viimeistelyjäljen.

Scotch-Brite™-verkkomateriaali ehkäisee tukkeutumista ja paljastaa jatkuvasti uutta hiomamineraalia tasaisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kova, mutta mukautuva laikka tehokkaaseen jäysteenpoistoon vahingoittamatta työkappaleen muotoja
 • Tasaisesti pyörivä laikka jättää yhdenmukaisen viimeistelyjäljen
 • Scotch-Brite™-verkkomateriaali ehkäisee tukkeutumista ja paljastaa jatkuvasti uutta hiomamineraalia tasaisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi
 • Mahdollistaa viimeistelyjäljen, joka saattaa eliminoida myöhempien käsittelyvaiheiden tarpeen
 • Minimoi lämmön muodostumisen lämpöherkkien materiaalien värivirheiden ja taipumisriskin vähentämiseksi
 • Tehokas kaikille metalleille, komposiiteille ja lasille; voit suorittaa yhdellä laikalla useampia hiontatöitä

Scotch-Brite™-jäysteenpoistolaikka on aggressiivinen laikka, joka on suunniteltu erilaisia jäysteenpoistotehtäviä ja pintojen viimeistelysovelluksia varten. Käytä tiheärakenteista piikarbidilaikkaamme hiiliteräksen, ruostumattoman teräksen, titaanin ja pehmeiden metallien kevyeen ja keskiraskaaseen reunojen jäysteenpoistoon.

Käytä kovaa, aggressiivista Scotch-Brite™-jäysteenpoistolaikkaamme erilaisiin jäysteenpoistotehtäviin ja pintojen viimeistelysovelluksia varten. Piikarbidilaikkojemme tiheys on 11, mikä tekee laikasta jäykän. Saatavilla karkeudet hieno ja keskikarkea. Ne ovat tehokkaita hiiliteräksen, ruostumattoman teräksen, titaanin ja pehmeiden metallien kevyeen ja keskiraskaaseen reunan jäysteenpoistoon. Scotch-Brite™-jäysteenpoistolaikkojemme kuiturakenne mahdollistaa yhtenäisen hiontajäljen sekä tasaisille että epäsäännöllisille pinnanmuodoille laikan koko käyttöiän ajan. Laikkojen jäykkä ja kestävä rakenne tekee niistä ihanteellisia meistettyjen tai laserleikattujen osien jäysteenpoistoon, nauhahionnan jälkeiseen puhdistukseen tai viimeistelyyn vahingoittamatta työkappaleen muotoja. Ne tarjoavat ensiluokkaisen pinnan, eikä useita erillisiä viimeistelyvaiheita välttämättä tarvita. Niissä käytetään hiomajyvänä erittäin terävää piikarbidia, synteettistä materiaalia, jota tyypillisesti käytetään alhaisen hiontapaineen sovelluksissa, kuten maalipinnan viimeistelyssä ja valmistelussa. Piikarbidi hajoaa nopeammin kuin alumiinioksidi, mikä mahdollistaa hienomman hiontajäljen ja viimeistellymmän pinnan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja estää laikan tukkeutumista. Tämän lisäksi verkon kuitujen hajoaminen paljastaa jatkuvasti uusia hiomamineraaleja ja pitää yllä hiomatuotteen korkeaa suorituskykyä. Tuloksena on erittäin pitkä käyttöikä. Teollisuuskäyttöön suunnitellut Scotch-Brite-viimeistelytuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, jotka koostuvat nailonkuituun tai synteettisiin kuituihin sidotuista hiomamineraaleista. Hiomamineraalin yhdistäminen kuituihin mahdollistaa hiomatuotteen, joka tarjoaa yhdenmukaisen hiomajäljen ja suorituskyvyn tuotteen koko elinkaaren ajan. Käytä Scotch-Brite-tuotteita tuottavuuden parantamiseen samalla, kun vähennät puhdistuskemikaalien ja teräsharjojen tarvetta. Niin esteettisessä viimeistelyssä, hitsausjälkien tasoituksessa kuin jäysteenpoistossa ne toimivat nopeasti ja tuovat yhdenmukaisia tuloksia kappale toisensa jälkeen.

Suositellut käyttökohteet
 • Soveltuu erilaisiin jäysteenpoistotehtäviin
 • Sopii hiiliteräksen, ruostumattoman teräksen ja titaanin kevyeen ja keskiraskaaseen reunan jäysteenpoistoon
 • Käytetään pehmeille metalleille, kuten alumiinille, kuparille ja messingille, komposiiteille, muoveille ja lasille

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.