3M™ Roto Peen -lamelliharja

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Volframikarbidikuulat on sitoutettu lamelleihin, minkä ansiosta tämä kuorintamenetelmä on puhtaampi kuin "hiekkapuhaltaminen" irtomateriaalilla.

Saatavissa kolme eri lamellikokoa sekä pienille että suurille pinta-aloille.

Tuottaa puristavan jäännöskuormituksen, joka parantaa kestävyyttä.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Volframikarbidikuulat on sitoutettu lamelleihin, minkä ansiosta tämä kuorintamenetelmä on puhtaampi kuin "hiekkapuhaltaminen" irtomateriaalilla
  • Saatavissa kolme eri lamellikokoa sekä pienille että suurille pinta-aloille
  • Tuottaa puristavan jäännöskuormituksen, joka parantaa kestävyyttä
  • Nämä laitteet ovat erittäin tehokkaita erityisen tarkoissa huollon uusintatöissä, tuotantokäytössä, pienten alueiden korjaamisessa ja reikien kuulapuhaltamisessa
  • Tämä tuottaa puristavan jäännöskuormituksen, joka on hyödyllistä materiaalille, koska se lisää sen kestävyyttä

3M™ Roto Peen -lamelliharjassa volframikarbidikuulat on sitoutettu lamelleihin, minkä ansiosta kuorintamenetelmä on puhtaampi kuin irtomateriaalilla "hiekkapuhaltaminen". Näitä harjoja on saatavissa kolmella eri lamellikoolla varustettuina sekä pienille että suurille pinta-aloille.

Voit käyttää 3M™ Roto Peen -lamelliharjaa erilaisten metallien tehokkaaseen kuorimiseen. Nämä lamelliharjat ovat kannettavia käyttömukavuuden parantamiseksi. Volframikarbidikuulat on sitoutettu lamelleihin, minkä ansiosta tämä kuorintamenetelmä on puhtaampi "hiekkapuhaltaminen" irtomateriaalilla. Nämä laitteet ovat erittäin tehokkaita erityisen tarkoissa huollon uusintatöissä, tuotantokäytössä, pienten alueiden korjaamisessa ja reikien kuulapuhaltamisessa. Ne tuottavat puristavan jäännöskuormituksen, joka on hyödyllistä materiaalille, koska se lisää sen kestävyyttä. Saatavissa kolme eri lamellikokoa sekä pienille että suurille pinta-aloille.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).