Scotch-Brite™ Roloc™ Pinnoitelaikka

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Poistaa pinnoitteet ja valmistelee pinnat teräsharjoja tehokkaammin

Kuitumateriaali irrottaa pinnoitteen tehokkaasti vahingoittamatta perusainetta

Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja ehkäisee tukkeutumista, mikä antaa lisää käyttöaikaa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Poistaa pinnoitteet ja valmistelee pinnat teräsharjoja tehokkaammin
 • Kuitumateriaali irrottaa pinnoitteen tehokkaasti vahingoittamatta perusainetta
 • Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja ehkäisee tukkeutumista, mikä antaa lisää käyttöaikaa
 • Tarrakiinnitys nopeisiin laikanvaihtoihin monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa
 • 3M™ Roloc™ -kiinnityksen ansiosta laikka voidaan vaihtaa nopeasti monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa

Scotch-Brite™ Roloc™ -pinnoitelaikan erittäin karkea piikarbidimineraali ja mukautuva kuitumateriaali poistavat tehokkaasti maalia ja ruostetta metallipinnoilta ja hitsaussaumoista. Laikoissamme on tarranauhaselkä, ja ne ovat hyvä vaihtoehto teräsharjoille.

Scotch-Brite™ Roloc™ -pinnoitelaikka soveltuu pinnoitteiden tehokkaaseen poistoon työkappaletta vahingoittamatta. Laikkamme toimivat hyvin kovilla pinnoilla. Ne ovat hyvä vaihtoehto teräsharjoille. Laikat kattavat suuremman alueen ja ovat turvallisia, koska niistä ei irtoa säikeitä. Ne pysyvät tukevasti paikoillaan tarrakiinnityksellä. Laikkojen avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja paljastaa jatkuvasti uutta hiomamineraalia. Sillä saadaan tasalaatuista jälkeä koko käyttöiän ajan. Scotch-Brite™ Roloc™ -pinnoitelaikkojen Roloc™ TR -kiinnitysjärjestelmän ansiosta laikan vaihto sujuu helposti ja nopeasti myös monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa. Näiden laikkojen piikarbidi on erittäin terävä synteettinen hiomamineraali, jota käytetään usein pienen paineen sovelluksissa, kuten maalauksen valmistelussa ja viimeistelyssä. Se hajoaa nopeammin kuin alumiinioksidi, mikä mahdollistaa ensiluokkaisen pinnanlaadun. Teolliseen käyttöön suunnitellut Scotch-Brite™-hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, jotka koostuvat nailonkuituun tai muihin synteettisiin kuituihin yhdistetyistä hioma-aineista. Kun hioma-aineet yhdistetään kuituihin, tuloksena on hiomajärjestelmä, jolla saadaan yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja optimoi hiomamineraalin suorituskyvyn. Nopeasti vaihdettavat Roloc TR -laikat ovat pieniä laikkoja, joissa on muovinen kierrenappi tai ruuvi, joka voidaan helposti ja nopeasti ruuvata 3M™ Roloc TR -hioma-alustaan*. Laikka on helppo vaihtaa yksinkertaisella kiertoliikkeellä. Roloc™ TR -järjestelmä pitää kiinnityksen tiukkana raskaissakin sovelluksissa. Saatavilla on monenlaisia Roloc-laikkoja. Käyttökohteen vaihtaminen sujuu pikavauhtia. *Myydään erikseen

Suositellut käyttökohteet
 • Irrottavat pinnoitteen vahingoittamatta perusainetta
 • Käytetään kovilla pinnoilla

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.