1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomakalvolaikat
 6. 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Hiomakalvolaikka 466LA

3M™ Trizact™ Finesse-it™ Hiomakalvolaikka 466LA

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Toistettava ja yhdenmukainen viimeistelyjälki

Saavuta erittäin kiiltävä viimeistely auton kirkaslakkapintoihin sekä lakka-, lasi-, Corian- ja akryylipintoihin

Käytä osana kaksivaiheista auton maalivirheiden korjaus- ja viimeistelyprosessia

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Toistettava ja yhdenmukainen viimeistelyjälki
 • Saavuta erittäin kiiltävä viimeistely auton kirkaslakkapintoihin sekä lakka-, lasi-, Corian- ja akryylipintoihin
 • Käytä osana kaksivaiheista auton maalivirheiden korjaus- ja viimeistelyprosessia
 • Saavuta kiillotusvalmis pinta käyttämällä laikkoja pienoisepäkeskohiomakoneessa
 • Hienompi viimeistely kuin perinteisillä paperi- ja kalvoselkäisillä hiomatuotteilla

Trizact™ Finesse-it™ 466LA -hiomakalvolaikka tekee laadukkaan, yhdenmukaisen, kiillotusvalmiin viimeistelyn auton kirkaslakkapinnoille tai lakka-, lasi-, Corian- ja akryylipintoihin. 466LA-laikoissamme käytetään 3M-mikroreplikointitekniikkaa, jonka ansiosta saavutetaan erittäin hieno ja viimeistelty hiomajälki, toisin kuin perinteisillä hiomatuotteilla. Saatavilla kolmessa eri karkeudessa – A3, A5 ja A7.

3M™ Trizact™ Finesse-it™ 466LA -hiomakalvolaikat täyttävät useimmat viimeistely- ja prosessitarpeet erilaisilla maali- ja lakkapinnoilla. Laikkoja suositellaan käytettäväksi pyöriväliikkeisten hiomatyökalujen ja pienoisepäkeskohiomakoneiden kanssa. Niillä saavutetaan tasaisen laadukas ja kiillotusvalmis pinta auton kirkaslakkapintoihin sekä muihin lakka-, lasi-, Corian- ja akryylimateriaaleihin. Käytä laikkoja osana kaksivaiheista auton maalivirheiden korjaus- ja viimeistelyprosessiamme. Laikat valmistetaan mikroreplikointitekniikalla, jossa mikronikarkeuden piikarbidijyvät muotoillaan pieniksi hiomamineraalipyramideiksi. Polyesteriselkämateriaali pinnoitetaan näillä hiomamineraalipyramideilla. Toisin kuin perinteiset hiomatuotteet, laikka säilyttää suorituskykynsä loppuun saakka ja mahdollistaa tasaisen, toistettavan viimeistelyjäljen. Saatavilla kolmessa eri karkeudessa – A3, A5 ja A7. Rullassa on 500 yksittäistä laikkaa. Jokainen laikka voidaan helposti irrottaa rullasta ja kiinnittää pyöriväliikkeiseen hiomakoneeseen tai epäkeskohiomakoneisiin. Trizact-hiomalaikat voivat kestää yli viisi kertaa pidempään kuin perinteiset laikat. Laikoilla saavutetaan erittäin hieno viimeistely, joten käyttäjä voi vähentää eri karkeusasteiden määrää, jolloin prosessin vaiheita ja eri hiomatuotteita tarvitaan vähemmän. Kolmiulotteinen rakenne jakaa hiomamineraalin tasaisesti koko hiomatuotteen pinnalle, mikä varmistaa yhtenäisen viimeistelyjäljen ja eliminoi laikkojen välisen variaation.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytä osana 3M Finesse-it™ -kiillotusprosessia ajoneuvon kirkaslakkapinnan viimeistelyyn

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita