3M™ katkaisulaikkakone

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kevyt ja tehokas työkalu kolarikorjaamokäyttöön

0,7 hv:n moottori tarjoaa voimaa metallien leikkaamiseen, mukaan lukien suurlujuusteräs

Kevyt työkalu, joka painaa alle 1 kg:n

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kevyt ja tehokas työkalu kolarikorjaamokäyttöön
  • 0,7 hv:n moottori tarjoaa voimaa metallien leikkaamiseen, mukaan lukien suurlujuusteräs
  • Kevyt työkalu, joka painaa alle 1 kg:n
  • Komposiittikotelo on luja ja kevyt, mikä tuo mukavuutta ja helpottaa laitteen käsittelyä

3M™-katkaisulaikkakone on suunniteltu alumiinin, suurlujuusteräksen ja muiden kovien materiaalien nopeaan ja tasaiseen leikkaamiseen kolarikorjauksissa. 0,7 hevosvoiman (hv) moottori ja kestävä komposiittikotelo tekee työkalusta hyvin kevyen (alle 1 kg) ja helpon käyttää. Kone on suunniteltu 3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikkojen kanssa käytettäväksi.

Olipa kyse rautaputken, harjateräksen tai levyn leikkaamisesta, 3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikkakone kykenee nopeaan ja tasaiseen suoritukseen 3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikkakone on suunniteltu Cubitron™ II -katkaisulaikkojen suorituskyvyn optimointiin kolarikorjauksissa. Kone on kevyt mutta voimakas. 0,7 hv:n moottori on riittävän vahva metallien leikkaamiseen, mukaan lukien alumiini, teräs ja jopa suurlujuusteräs. Koneen pieni koko tekee työkalusta helpon käsitellä, ja kestävä komposiittikotelo tekee siitä hyvin kevyen – alle 1 kg. Tämä katkaisulaikkakone on suunniteltu ammattilaisten käyttöön ohjekirjan ohjeiden mukaisesti. Se on optimoitu 3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikoille, joissa on tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät, jotka on suunniteltu nopeampaan leikkaamiseen kuin mihin kilpailevat keraamiset tuotteet kykenevät, jotta tuottavuus voisi parantua merkittävästi.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä) 75 mm
Virtalähde Paineilmakäyttöinen
Moottorin teho (W) 0.7 (522)
Suurin nopeus 20 000 rpm
Tuotteen tyyppi Katkaisulaikkatyökalu

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).