1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kiinnitys-, asennus- ja siirtoteipit
 5. Kiinnitysteipit
 6. 3M™ 9495LE kaksipuolinen teippi, kirkas, 686 mm x 165 m, 1/pakk

3M™ 9495LE kaksipuolinen teippi, kirkas, 686 mm x 165 m, 1/pakk

 • 3M ID 7000048873
 • UPC 50021200432519

Hyvä mittapysyvyys vaahtomuovimateriaaleilla ja muilla pinnoilla ja molemminpuolinen lineri parantavat käsiteltävyyttä leikkaus- ja stanssaussovelluksissa

3M™ 9495LE kaksipuolisessa teipissä on molemminpuolinen lineri, joka helpottaa stanssausta

3M™ 300LSE liiman liitoslujuus kasvaa ajan ja lämpötilan funktiona, ja siinä on erittäin hyvä välitön tarttuvuus

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Hyvä mittapysyvyys vaahtomuovimateriaaleilla ja muilla pinnoilla ja molemminpuolinen lineri parantavat käsiteltävyyttä leikkaus- ja stanssaussovelluksissa
 • 3M™ 9495LE kaksipuolisessa teipissä on molemminpuolinen lineri, joka helpottaa stanssausta
 • 3M™ 300LSE liiman liitoslujuus kasvaa ajan ja lämpötilan funktiona, ja siinä on erittäin hyvä välitön tarttuvuus
 • Hyvä kiinnityslujuus LSE-muoveihin
 • Teipin kalvomateriaali lisää mittatarkkuutta vaahtomuovipinnoilla ja muilla materiaaleilla

3M™ 9495LE kaksipuolinen teippi  tarttuu hyvin useimpiin pintoihin, myös moniin alhaisen pintaenergian muoveihin, kuten polypropeeniin ja jauhemaalatuille pinnoille. Akryyliliima tarttuu erinomaisesti myös hieman öljyisille pinnoille, jotka ovat tavallisia esimerkiksi erilaisten koneiden osissa.

3M™ 9495LE kaksipuolinen teippi (paksuus 0,17 mm) tarttuu hyvin useimpiin pintoihin, esimerkiksi alhaisen pintaenergian (LSE-) muoveihin, kuten polypropeeniin ja jauhemaalatuille pinnoille. Alhaisen pintaenergian materiaaleille Helpottaa käsittelyä ja stanssausta. Suositellut käyttökohteet: Vaahtomuovimateriaalien, jauhemaalattujen pintojen sekä alhaisen pintaenergian muovien kiinnitys, erilaisten linssien kiinnityssovellukset, kosketusnäyttöjen kiinnitys kehyksiin, akkujen kiinnittäminen, alhaisen pintaenergian materiaalien liittäminen, muistikorttien kiinnittäminen, koteloiden kokoonpano, kameroiden kokoonpano, kehysten, näyttöjen ja erilaisten suojalinssien kiinnittäminen, elektronisten komponenttien kiinnittäminen, patterikansien kiinnittäminen, kaiutinmoduulien kokoaminen, sähkökaapeleiden eristys, kotelointi ja kiinnitys, kosketusnäyttöjen kokoaminen, kumitassujen kiinnittäminen, Molemminpuolinen päällyste Yleisesti ottaen kaksipuolinen teippi koostuu paperista, kalvosta tai kuidusta, joka on molemmilta puolilta laminoitu tarttuvalla liima-aineella. Irrotettava lineri suojaa liimapintaa, ja se poistetaan käytön aikana tai jätetään paikalleen, kunnes liitettävät pinnat ovat valmiita kiinnitettäväksi. Kaksipuolisia teippejä voidaan asentaa käsin tai katkaisulaitteen avulla. Kaksipuolisille teipeille on saatavilla erilaisia katkaisulaitteita aina manuaalisista täysin automaattisiin. Kaksipuolisia teippejä käytetään erilaisissa liittämis- ja kokoonpanosovelluksissa sekä taide- ja harrastusprojekteissa. Parempia ideoita pinnalle tieteen ja innovaation avulla Teemme 3M:n teollisuusteipit ja -liimat osastolla jatkuvaa tuotekehitystä ja hyödynnämme liittämisteknologioita sellaisten innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka parantavat yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja kaikkialla maailmassa. Teknologiamme auttavat asiakkaitamme tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.