3M™-suojahaalari 4570

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erittäin tehokkaasti kemikaaleilta suojaava suojahaalari on sertifioitu henkilönsuojaindirektiivin luokan III mukaisesti, ja se antaa tyyppien 3, 4, 5 ja 6 suojauksen. Tämän vuoksi se soveltuu suojaukseksi monenlaisille kemikaalisuihkuille.

Valmistettu laminoidusta 92 g/m2 kuitukankaasta, jossa on kemikaaleilta suojaavat kuumapuristetut teipatut saumat.

Integroitu kaksikerroksinen myrskyläppä suurilla rengasvetimillä helpottaa pukemista käsineiden kanssa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erittäin tehokkaasti kemikaaleilta suojaava suojahaalari on sertifioitu henkilönsuojaindirektiivin luokan III mukaisesti, ja se antaa tyyppien 3, 4, 5 ja 6 suojauksen. Tämän vuoksi se soveltuu suojaukseksi monenlaisille kemikaalisuihkuille
 • Valmistettu laminoidusta 92 g/m2 kuitukankaasta, jossa on kemikaaleilta suojaavat kuumapuristetut teipatut saumat
 • Integroitu kaksikerroksinen myrskyläppä suurilla rengasvetimillä helpottaa pukemista käsineiden kanssa
 • Joustavat hihansuut sormilenkeillä, kolmiosainen huppu ja joustavat aukot ihokosketusriskin vähentämiseksi
 • Suojaa biologisilta vaaroilta standardin EN 14126 mukaisesti
 • Antistaattinen pinnoite standardin EN 1149-5 mukaisesti vähentää staattisen varauksen purkausta ja kipinäriskiä
 • Suojaa standardin EN 1073-2 mukaisesti radioaktiivisilta hiukkasilta luokassa 2

3M™-suojahaalari 4570 on valmistettu vahvasta 92 g/m2 ei-mikrohuokoisesta PE-laminaatista, etuosassa on kaksoisvetoketju sekä pukemista helpottava suuri vetoketjun vedin. Suojahaalari tarjoaa erinomaisen suojan tyypin 3 nesteroiskeilta ja suihkuilta sekä vaarallisilta tyypin 2 hiukkasilta EN 1073-2 -standardin mukaisesti.

Käytä 3M™-suojahaalaria 4570, kun tarvitset vahvan ja tehokkaan suojan kemikaaleja, nestesuihkuja ja vaarallisia hiukkasia vastaan. 3M-suojahaalari 4570 täyttää useat standardivaatimukset, mukaan lukien taudinaiheuttajat EN 14126, radioaktiiviset hiukkaset EN 1073-2, antistaattinen suoja EN 1149, EN ISO 13688, tyypin 6 nesteroiskeet EN 13034, tyypin 5 pöly EN ISO 13982-1, tyypin 4 nesteroiskeet EN 14605 ja tyypin 3 nestesuihku EN 14605. Asun harmaa väri on huomiota herättämätön ja soveltuu hienovaraisuutta vaativiin käyttökohteisiin, kuten ensihoitajille. Suojahaalarin vahva ja kestävä materiaali on ei-mikrohuokoinen PE-laminaatti, joka tarjoaa hyvän suojan useilta kemikaaleilta läpäisytestatuilla ominaisuuksilla. Saumat on teipattu kemikaaleja kestävällä kuumapuristetulla teipillä, joka suojaa kemikaalisuihkeilta ja tarjoaa lisävahvuutta. Tämä suojahaalari läpäisee standardin EN 14126 kaikki testit saavuttaen parhaan mahdollisen luokkatuloksen. 3M-suojahaalari 4570 suojaa myös standardin EN 1073-2 Til-luokan 2 radioaktiivisilta hiukkasilta. Se tarjoaa mielenrauhaa ja turvallisuutta, joten se on ehdoton lisä työntekijöiden resursseihin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Haalareiden tyyli Hupullinen
Koko Keskisuuri, 4X, Suuri, Pieni, 3X, 2X, XL-koko
Tuotteen tyyppi Suojahaalarit, Kemikaalisuojahaalarit
Tuotteen väri Harmaa
Materiaali Polyeteeni, Laminaatti, Polypropyleeni