1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hitsaussuojaus
 5. Hengityssuojaimelliset hitsausmaskit
 6. 3M™ Speedglas™ -päivityssarja 9100 FX-Air, huoltosarja, 891015

3M™ Speedglas™ -päivityssarja 9100 FX-Air, huoltosarja, 891015

 • 3M ID 7100023189
 • UPC 04046719852369

Päivityssarja sisältää 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskin 9100 FX-Air, hitsauslasin, hengitysletkun ja kantolaukun, ja siinä yhdistyvät kasvojen, silmien ja hengityksen suoja

Leveä suojavisiiri on kaareva, minkä ansiosta näkyvyys ylös alas ja sivuille on erinomainen

Sivuikkunat (tummuusaste 5) laajentavat näkökenttää

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Päivityssarja sisältää 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskin 9100 FX-Air, hitsauslasin, hengitysletkun ja kantolaukun, ja siinä yhdistyvät kasvojen, silmien ja hengityksen suoja
 • Leveä suojavisiiri on kaareva, minkä ansiosta näkyvyys ylös alas ja sivuille on erinomainen
 • Sivuikkunat (tummuusaste 5) laajentavat näkökenttää
 • Yhdistetään 3M™ Adflo™ -sarjan moottoroituun hengityssuojaimeen tai 3M™ Versaflo™ -paineilmasäätimeen V-500E

3M™ Speedglas™ -hitsauslasin päivityssarja 9100 FX-Air sisältää 9100 FX-Air -hitsausmaskin, hitsauslasin, itsesäätyvän QRS-hengitysletkun sekä kantolaukun. Sarjan avulla käyttäjät voivat päivittää olemassa olevaa 3M™ Adflo™ -sarjan moottoroitua hengityssuojainta tai 3M™ Versaflo™ -paineilmasäädinjärjestelmää.

Päivitä nykyinen 3M™ Adflo™ -sarjan moottoroitu hengityssuojain tai 3M™ Versaflo™ -paineilmasäädinjärjestelmä 3M™ Speedglas™ -hitsausmaskin päivityssarjalla 9100 FX-Air. Hitsausmaskissa on ylös käännettävä hitsauslasi ja sen alla leveä kirkas (170 x 100 mm:n) visiiri, joka soveltuu erinomaisesti tarkkuushiontaan vähäisessä valossa. Viivetoiminnolla voi määrittää hitsauslasin vaihtumisajan tummasta vaaleaan ja sekä säätää valokaaren tunnistusherkkyyttä luotettavaa vaihtumista silmällä pitäen. Hitsausmaskissa on sivuikkunat (tummuusasteen 5 lasit), jotka voivat laajentaa näkökenttääsi, kun maski on alhaalla. 3M™ Speedglas™-hitsauslasien 9100-sarja jatkaa erinomaisen optisen laadun perinteitä, joita ovat tasainen tummuus ja minimaaliset vääristymät koko hitsauslasin katselualueella. Ammattihitsaajille suunnatussa hitsauslasissa 9100XXi on seitsemän vaihtuvaa tummuusastetta (5, 8 ja 9–13) useimpia kaarihitsausmenetelmiä varten. 3M™ Speedglas™ Natural Colour -teknologia tuottaa suuren kontrastin ja luonnollisemmat värit. Hitsausmaskin voi yhdistää 3M™ Adflo™ -sarjan moottoroituun hengityssuojaimeen tai 3M™ Versaflo™ -paineilmasäätimeen V-500E tehokasta ja luotettavaa hengityssuojausta varten.

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.