3M™ Versaflo™ moottoroidun hengityssuojaimen suodattimet, TR-300+-sarja

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

TR-3712E – Hiukkassuodatin (P), joka suojaa pölyltä, sumulta, huuruilta ja muilta hiukkasvaaroilta

TR-3802E – Hiukkassuodatin (P), joka suojaa pölyltä, sumulta, huuruilta ja muilta hiukkasvaaroilta sekä alle haitalliseksi tunnettujen pitoisuuksien olevilta orgaanisilta höyryiltä (työperäisen altistuksen raja-arvo)

TR-3822E – Hiukkassuodatin (P), joka suojaa pölyltä, sumulta, huuruilta ja muilta hiukkasvaaroilta sekä alle haitalliseksi tunnettujen pitoisuuksien olevilta happamilta kaasuilta (työperäisen altistuksen raja-arvo). Suojaus fluorivetyä vastaan jopa kymmenen kertaa yli raja-arvon

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 748KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • TR-3712E – Hiukkassuodatin (P), joka suojaa pölyltä, sumulta, huuruilta ja muilta hiukkasvaaroilta
  • TR-3802E – Hiukkassuodatin (P), joka suojaa pölyltä, sumulta, huuruilta ja muilta hiukkasvaaroilta sekä alle haitalliseksi tunnettujen pitoisuuksien olevilta orgaanisilta höyryiltä (työperäisen altistuksen raja-arvo)
  • TR-3822E – Hiukkassuodatin (P), joka suojaa pölyltä, sumulta, huuruilta ja muilta hiukkasvaaroilta sekä alle haitalliseksi tunnettujen pitoisuuksien olevilta happamilta kaasuilta (työperäisen altistuksen raja-arvo). Suojaus fluorivetyä vastaan jopa kymmenen kertaa yli raja-arvon
  • CE-hyväksytty ja EN 12941 ‑standardin mukainen (TH2 tai TH3 päähineyhdistelmän mukaan)
  • Käytetään yhdessä moottoroidun 3M™ TR-300+ ‑hengityssuojaimen kanssa

3M™ Versaflo™ TR-300+ ‑sarjan moottoroidun hengityssuojaimen suodattimet suojaavat pölyltä, sumulta ja muilta hiukkasvaaroilta, kun niitä käytetään moottoroitujen 3M™ Versaflo TR-300 ‑sarjan ja hyväksytyn 3M™-päähineen kanssa.

Suojaudu pölyltä, sumulta ja huuruilta sekä epämiellyttäviltä happamilta kaasuilta ja orgaanisilta höyryiltä 3M™ Versaflo™ TR-300+ ‑sarjan moottoroidun hengityssuojaimen suodattimilla. Suodattimet on tarkoitettu käytettäviksi 3M™ Versaflo™ TR-300+ moottoroidun puhallinyksikön kanssa ja ne ovat CE-hyväksyttyjä. Tietyt suodattimet suojaavat alle haitalliseksi tunnettujen pitoisuuksien olevilta orgaanisilta höyryiltä ja happamilta kaasuilta (työperäisen altistuksen raja-arvo). Suodattimet on helppo kiinnittää puhallinyksikköön, ja moottoroitu 3M™ Versaflo™ TR-302E ‑hengityssuojain hälyttää äänellä ja merkkivaloilla, kun suodatin on vaihdettava.

Resurssit