1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Kuulonsuojaus
 5. Kuulonsuojainten sopivuuden testaus
 6. 3M™ E‑A‑Rfit™ Molempien korvien testijärjestelmä, 393-1100

3M™ E‑A‑Rfit™ Molempien korvien testijärjestelmä, 393-1100

 • 3M ID 7100062125
 • UPC 00051141567648

Antaa nopean, selkeän ja tarkan kuulonsuojaimien tiiviystestauksen kvantifioituna tieteellisenä datana

Henkilökohtainen vaimennusarvo (PAR) on ensimmäinen askel tiiviystestauksessa ja kuulonsuojausohjelman laatimisessa

Mittaa äänitason korvatulpan sisä- ja ulkopuolelta vain viidessä sekunnissa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Antaa nopean, selkeän ja tarkan kuulonsuojaimien tiiviystestauksen kvantifioituna tieteellisenä datana
 • Henkilökohtainen vaimennusarvo (PAR) on ensimmäinen askel tiiviystestauksessa ja kuulonsuojausohjelman laatimisessa
 • Mittaa äänitason korvatulpan sisä- ja ulkopuolelta vain viidessä sekunnissa
 • Tulokset voidaan tulostaa tai tallentaa sähköisesti myöhempää käyttöä varten
 • 3M™ E-A-Rfit™ Molempien korvien testausjärjestelmä on käyttövalmis paketti ohjelmistoineen
 • Pakattu tukevaan lokeroituun, iskunkestävään kantolaukkuun

Tiiviystestaus on olennaisen tärkeää tehokkaassa suojautumisessa. 3M™ E-A-Rfit™ Molempien korvien testausjärjestelmä mittaa tarkasti kunkin käyttäjän henkilökohtaisen vaimennuksen molempien korvien sisäpuolelta, kun he käyttävät korvatulppia tai kuulonsuojaimia. Järjestelmämme mittaa seitsemän vakiotaajuutta vain muutamassa sekunnissa ja antaa yksinkertaisen läpäisy- tai hylkäysluokituksen jokaisen työntekijän henkilökohtaiselle vaimennusarvolle (PAR), mikä helpottaa tiiviyden tärkeyttä koskevaa koulutusta.

Tiiviystestaus on olennaisen tärkeää tehokkaassa suojautumisessa. 3M™ E-A-Rfit™ Molempien korvien testausjärjestelmän avulla saat nopeaa, selkeää ja tarkkaa tietoa kuulonsuojaimien tehokkuudesta. Korkeimmankaan SNR-arvon korvatulppa tai kuulonsuojain ei anna odotettua suojaa, jos se ei sovi tai sitä ei käytetä oikein. Varmistaaksesi, että tiimisi saa tarvitsemansa suojan, sinun on tiedettävä jokaisen henkilökohtainen vaimennusarvo (PAR). Järjestelmämme säästää aikaa, koska kaksoismikrofoni mittaa molempia korvia samanaikaisesti. Prosessi on erittäin nopea ja helppo, ja siltä kestää vain viisi sekuntia mitata dB-suojaus kummankin korvan sisällä. Ohjelmisto on saumattomasti integroitavissa, ja tulokset voidaan tulostaa ja tallentaa sähköisesti myöhempää käyttöä sekä vertailua varten. Työntekijän PAR-arvon selvittäminen on ensimmäinen askel onnistuneessa kuulonsuojausohjelmassa. Kun mittaus on tehty, voit määrittää, käyttävätkö työntekijät oikeita kuulonsuojaimia, ja varmistaa, että heidät on koulutettu käyttämään niitä oikein. Suunnittelemme kuulonsuojaimemme yhteensopiviksi testauksen kanssa lisäämällä niihin anturit käytettäväksi järjestelmässä. Voit testata käyttämääsi 3M-kuulonsuojainta järjestelmässä ja harjoitella käyttämiesi tuotteiden kanssa erityisillä antureilla varustetuilla versioilla. Sarja toimitetaan kokonaisena järjestelmänä, joka sisältää ohjelmiston, ja se on pakattu lokeroituun iskunkestävään kantolaukkuun.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Määrä laatikossa 1
Suositellut käyttökohteet Terveyden ja turvallisuuden testaus
Suositeltu teollisuudenala Armeijan huolto, korjaus ja käyttö (MRO), Autoteollisuus, Elintarviketeollisuus, Elintarviketurvallisuus, Kaivosteollisuus, Kuljetus, Lääketeollisuus, Metallinvalmistus, Yleinen valmistus, Öljy ja kaasu
Tuotemerkit E-A-Rfit™
Tuotesarjat E-A-Rfit
Tuotteen tyyppi Istuvuustestisarja

Vastaavia Tuotteita