1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Kuulonsuojaus
 5. Korvatulpat
 6. 3M™ E‑A‑R™ Push-Ins™ Korvatulpat

3M™ E‑A‑R™ Push-Ins™ Korvatulpat

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

SNR-arvo 35 dB (asetus kahdella kädellä) ja 31 dB (asetus yhdellä kädellä)

Ainutlaatuinen E‑A‑Rform™-kärki on muotoiltu ja mitoitettu siten, että se istuu mukavasti useimpiin korvakäytäviin

Joustavan varren ansiosta vaivaton ja hygieeninen käytössä, koska vaahtomuovikärkeä ei tarvitse koskettaa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • SNR-arvo 35 dB (asetus kahdella kädellä) ja 31 dB (asetus yhdellä kädellä)
 • Ainutlaatuinen E‑A‑Rform™-kärki on muotoiltu ja mitoitettu siten, että se istuu mukavasti useimpiin korvakäytäviin
 • Joustavan varren ansiosta vaivaton ja hygieeninen käytössä, koska vaahtomuovikärkeä ei tarvitse koskettaa
 • Tunnistettava kärjen ja varren keltasininen väritys helpottaa tunnistamista
 • Saatavana nauhallisena ja nauhattomana versiona
 • Yhteensopiva 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear -validointijärjestelmän kanssa
 • Saatavana päälakisangalla, taitettavalla päälakisangalla tai niskasangalla varustettuna sekä kypärään kiinnitettävänä versiona, värivaihtoehtoja ovat huomiovihreä ja oranssi

3M™ E‑A‑R™ Push-Ins™ korvatulpissa on ainutlaatuinen 3M E‑A‑Rform™ vaahtomuovikärki, joka sopii useimpiin korvakäytäviin muotoilunsa ja mitoituksen ansiosta. Helposti tunnistettavissa keltaisissa korvatulpissa on joustava sininen varsi, joka on helppo kiinnittää niin yhdellä kuin kahdella kädellä. Joustava asetustappi helpottaa korvakäytävään asettamista ja tekee asettamisesta ja poistamisesta helppoa sekä hygieenistä.

3M™ E‑A‑R™ Push-Ins™ korvatulpissa on ainutlaatuinen 3M E‑A‑Rform™ vaahtomuovikärki, jonka muotoilu ja mitoitus tekevät siitä hyvin istuvan ja miellyttävän käyttää. Estä työympäristössä olevan lian, kemikaalien ja muiden haitallisten aineiden joutuminen korviin. Työntämällä sovitettavien 3M™ korvatulppien kärki pysyy puhtaana, koska sitä ei käsitellä likaisin käsin. Korvatulppia ei tarvitse rullata, vaan varovainen painallus riittää takaamaan vakaan istuvuuden. Ne soveltuvat erityisen hyvin aktiviteetteihin, jotka vaativat käsineiden käyttämistä tai aiheuttavat käsien likaantumista tai tilanteisiin, joissa vain yksi käsi on vapaana korvatulpan asettamiseen. Nauha pitää korvatulpat helposti saatavilla ja auttaa pitämään vaahtomuovikärjet puhtaina käyttökertojen välillä. Korvatulpassa yhdistyvät hitaasti palautuvan vaahtomuovin mukavuus ja vaivattomasti työntämällä sovitettava rakenne. Tulpat on helppoa tunnistaa pyöreästä vaahtomuovikärjestä ja lujatekoisesta sinisestä varresta. CE-sertifioiduilla tulpilla on EN 352-2:2020 ‑standardin mukainen hyväksyntä. SNR-arvo on 35 dB testattuna kahdella kädellä asetettuna ja 31 dB testattuna yhdellä kädellä asetettuna. Testauskäyttöön on saatavana testausantureita testin suorittamiseksi 3M™ E-A-Rfit™ Dual Ear -validointijärjestelmällä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet