3M™ Tri-Flange™ Korvatulpat

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Vaimentaa melua jopa 29 dB

Pehmeät ja joustavat kolminkertaiset reunat, jotka mukautuvat korvakäytävään ja varmistavat tehokkaan akustisen tiivistyksen

Korvatulpan kärkiin ei tarvitse koskea, sillä tulppa voidaan asettaa hygieenisesti paikalleen työntämällä

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 119KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Vaimentaa melua jopa 29 dB
  • Pehmeät ja joustavat kolminkertaiset reunat, jotka mukautuvat korvakäytävään ja varmistavat tehokkaan akustisen tiivistyksen
  • Korvatulpan kärkiin ei tarvitse koskea, sillä tulppa voidaan asettaa hygieenisesti paikalleen työntämällä
  • Soveltuu käytettäväksi likaisissa ympäristöissä, koska tulppaa ei tarvitse rullata
  • Helppo pestävä ja uudelleenkäytettävä
  • Kangasnauha

3M™ Tri-Flange™ -korvatulpat ovat innovatiiviset kuulonsuojaimet, jotka ovat mukavat käytössä. Tulpan pehmeät ja joustavat reunat mukautuvat korvakäytävään. Ajoittaiseen käyttöön tarkoitetussa korvatulpassa on kangas- tai vinyylinauha.

Kun tarvitset ihoystävällisiä kuulonsuojaimia, joilla on hyvä käyttömukavuus, hanki 3M™ Tri-Flange™ -korvatulpat. CE-sertifioiduilla korvatulpilla on EN 352-2 -standardin mukainen hyväksyntä, ja ne vaimentavat melua jopa 29 dB. Korvatulppien kolmireunaisen rakenteen pehmeät ja joustavat reunat mukautuvat korvakäytävän muotoon ja muodostavat tiivisteen melua vastaan. Korvatulpan kärkeä ei tarvitse rullata eikä käsitellä muuten, joten ne voidaan asettaa korvakäytävään hygieenisesti. Tämä on merkittävä etu likaisissa ja meluisissa käyttöympäristöissä. Luotettavat ja kestävät tulpat kestävät kosteutta ja pesua, joten ne ovat uudelleenkäytettävät. Kangas- tai vinyylihihna pitää korvatulpat yhdessä, ja ne voidaan ripustaa kaulaan liikuttaessa melutasoltaan vaihtelevassa ympäristössä.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Uudelleenkäytettävät Kyllä
Tulpan koko Vakiokoko
Nauhallinen Ei
Tulpan muoto Laipallinen
Nauhallinen Kyllä
Metalli näkyvissä Ei

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).