1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Kuulonsuojaus
 5. Kupusuojaimet
 6. 3M™ PELTOR™ Optime™ III Kuulonsuojain

3M™ PELTOR™ Optime™ III Kuulonsuojain

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Vaimentaa melua jopa 35 dB

Kaksoiskotelotekniikka minimoi resonanssiäänet

Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumista kuvun sisälle

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 357KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vaimentaa melua jopa 35 dB
 • Kaksoiskotelotekniikka minimoi resonanssiäänet
 • Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumista kuvun sisälle
 • Leveät ja joustavat vaahtopehmusteet auttavat vähentämään painetta korvien ympärillä
 • Pehmusteet ja vaahtomuovireunukset saatavana vaihto-osina (hygieniasarja)
 • Saatavana päälaki- tai niskasankaversiona, kypäräkiinnityksellä varustettuna sekä vihreässä huomiovärissä
 • Äärimmäisen meluisat ympäristöt, kuten lentokentät, voimalaitokset, laivojen konehuoneet ja painotalot

3M™ PELTOR™ Optime™ III -kuulonsuojaimet ovat erittäin suorituskykyiset. Ne on tarkoitettu käytettäväksi hyvin meluisissa ympäristöissä, joissa ne vaimentavat ääntä jopa 35 dB. Kuulonsuojaimissa on kaksoiskotelointi, joka minimoi resonanssiäänet, sekä mukavat, leveät ja joustavat pehmusteet korvalehden paineen vähentämiseksi. Saatavana päälaki- tai niskasankaversiona, kypäräkiinnityksellä varustettuna sekä vihreässä huomiovärissä.

Varmista mukava ja erittäin suorituskykyinen kuulonsuojaus 3M™ PELTOR™ Optime™ III -kuulonsuojaimilla. Ne ovat ihanteellinen valinta erittäin meluisiin ympäristöihin, kuten lentokentille, voimalaitoksiin, laivojen konehuoneisiin ja painotaloihin. Nämä kuulonsuojaimet vaimentavat melua jopa 35 dB ja niissä on kaksoiskotelotekniikka, joka minimoi resonanssiäänet pidikkeessä ja varmistaa mahdollisimman hyvän korkeiden taajuuksien vaimennukseen. Kupujen suuri sisätila ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumista kuvun sisälle. Leveät ja joustavat pehmusteet auttavat vähentämään korviin kohdistuvaa painetta korvien ympärillä, joten kuulonsuojaimia on mukava käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Kun kuulonsuojaimet ovat mukavat, niiden käyttö ei unohdu, ja työpaikan ohjeita noudatetaan säntillisesti. Kupusuojaimet suojaavat tehokkaasti käyttäjän kuuloa ja ovat mukavat käyttää. Pehmusteita ja vaahtomuovitäytteitä on saatavana erikseen myytävissä hygieniasarjoissa. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa, mikä pidentää tuotteen käyttöikää. 3M™ PELTOR™ Optime™ III -kuulonsuojaimet ovat saatavana päälakisangalla, niskasangalla tai kypäräkiinnityksellä varustettuna sekä vihreässä huomiovärissä.

Tyypilliset ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).