3M™ PELTOR™ X5 Kuulonsuojain

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Vaimentaa melua jopa 37 dB

Leveä ja litteä pääpanta on sähköeristetty, ja kuulonsuojaimet ovat dielektriset.

Suojaustaso on helppo tunnistaa värikoodauksen ansiosta

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 815KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vaimentaa melua jopa 37 dB
 • Leveä ja litteä pääpanta on sähköeristetty, ja kuulonsuojaimet ovat dielektriset
 • Suojaustaso on helppo tunnistaa värikoodauksen ansiosta
 • Leveät kupit ovat myös kevyet
 • 3M Peltor X -sarjan X5-kuulonsuojaimien kuvuissa ja pehmusteissa käytettävän vaahtomuovin erikoiskoostumus sekä innovatiivinen tiivisterengas- ja kuppirakenne tekee niistä markkinoiden parhaiten ääntä eristävät kuulonsuojaimet
 • Kaksiosainen päälakisanka mahdollistaa lämmön haihtumisen, ja sisäpuolen ruostumaton teräsrakenne jakaa paineen tasaisesti ja mahdollistaa käyttömukavuuden 8 tunnin ajan
 • Rakenne on suunniteltu siten, että se jakaa paineen tasaisesti ja takaa käyttömukavuuden
 • ABS-muovikuvut ovat jäykät, lujat ja iskunkestävät
 • Kupujen pehmeä kestomuovipolyuretaanista (TPU) valmistettu ulkokuoren pinnoite suojaa niitä hankaukselta ja kolhuilta

Innovatiiviset 3M™ PELTOR™ X5 -kuulonsuojaimet ovat poikkeuksellisen suorituskykyiset ilman kaksoissuojan tarvetta. Nämä 3M Peltor X -sarjan kuulonsuojaimet vaimentavat melua jopa 37 dB.

Käytä 3M™ PELTOR™ X5 -kupusuojaimia tehokkaaseen kuulonsuojaukseen melun ollessa kohtalaista tai kovaa. 3M PELTOR X5 -kuulonsuojaimissa on musta värikoodaus, joten oikean suojaustason valitseminen X-sarjan valikoimasta on helppoa. Kuulonsuojaimissa yhdistyvät 3M:n legendaarinen kuulonsuojausosaaminen ja nykyteknologia: kuvuissa käytetään erikoismuotoiltua vaahtomuovia ja pehmusteissa on innovatiivinen tiivisterengas- ja kuppirakenne. Nämä ominaisuudet tekevät 3M Peltor X -sarjan X5-kuulonsuojaimista markkinoiden tehokkaimmat, sillä ne vähentävät melua jopa 37 dB. Rakenteessa käytetyn tekniikan ansiosta kuulonsuojain on edelleen kevyt, tasapainoinen ja mukava, vaikka korvakuvut ovat suuremmat. Kaksiosainen päälakisanka ehkäisee lämmön muodostumista käytön aikana ja tekee kuulonsuojaimista hyvin istuvat ja tasapainoiset. Päälakisangan rakenteessa oleva ruostumaton teräslanka on päällystetty muovilla, joten sanka on erittäin luja ja sähköisesti eristetty. Lujatekoinen sanka on myös mukava käytössä, sillä litteässä ja leveässä päälakisangassa on pehmeä muovipinnoite, joka tasaa päälakeen kohdistuvan paineen. Huolellisen muotoilun ansiosta käytössä olevia kuulonsuojaimia on helppo säätää liu'uttamalla. Leveät ja joustavat pehmusteet lisäävät käyttömukavuutta, ja kupujen kapea rakenne parantaa yhteensopivuutta muiden henkilönsuojaimien kanssa. Pehmusteita ja vaahtomuovitäytteitä on saatavana erikseen myytävänä hygieniasarjana. Kuluneet tai vaurioituneet osat on helppo vaihtaa, mikä pidentää tuotteen käyttöikää. Saatavana myös kypäräkiinnityksellä ja niskasangalla.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Kuulonsuojauksen tyyli Kaulahihna, Kypäräkiinnitteinen, Päälakisanka
Tuotteen väri Musta
Sähköisesti eristetty Kyllä

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).