3M™-koulutus- ja -tiiviystestaussarja

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Tiiviystestaussarjoja ja -tarvikkeita voidaan käyttää hengityssuojaimen tiiviyden tarkistamiseen

FT-10:ssä käytetään natriumsakariiniliuosta, jolla aikaansaadaan makea aerosoli

FT-30:ssä käytetään denatoniumbentsoaattiliuosta, jolla aikaansaadaan karvas aerosoli

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Tiiviystestaussarjoja ja -tarvikkeita voidaan käyttää hengityssuojaimen tiiviyden tarkistamiseen
  • FT-10:ssä käytetään natriumsakariiniliuosta, jolla aikaansaadaan makea aerosoli
  • FT-30:ssä käytetään denatoniumbentsoaattiliuosta, jolla aikaansaadaan karvas aerosoli
  • Tiiviystestaussarjoihin on saatavilla varahuppuja, -sumuttimia ja -liuoksia
  • Vain ammattikäyttöön
  • 3M™ suosittelee, että käyttäjälle tehdään tiiviystestaus ennen hengityssuojaimen käyttöä sekä säännöllisesti osana ammatillista hengityssuojausohjelmaa. Noudata kaikkia soveltuvia kansallisia ja muita kasvojen tiiviystestaukseen liittyviä ohjeita. Jos näitä ei ole saatavilla, katso ISO 16975-3 tai ota yhteyttä 3M™-edustajaan
  • Noudata kaikkia soveltuvia kansallisia ja muita kasvojen tiiviystestaukseen liittyviä ohjeita. Jos näitä ei ole saatavilla, katso ISO 16975-3 tai ota yhteyttä 3M™-edustajaan

Testaussarjat ja -tarvikkeet, jotka auttavat organisaatiotasi täyttämään tiiviisti istuvien hengityssuojaimien tiiviystestausvaatimukset. Sarjaa voidaan käyttää kaikkien kertakäyttöisten hengityssuojainten tai puolinaamarien kasvojen ja hengityssuojaimen välisen tiiviyden varmistamiseen. Ei sovellu kokonaamarien tiiviyden testaamiseen – tämä on suoritettava kvantitatiivisella kasvojen tiiviystestauksella.

Tuotteita voidaan käyttää kaikkien kertakäyttöisten hengityssuojainten tai puolinaamarien kasvojen ja hengityssuojaimen välisen tiiviyden varmistamiseen. Puolinaamarin tiiviystestausta varten siihen on asennettava P3-hiukkassuodatin. 3M™ tarjoaa kaksi kvalitatiivista tiiviystestilaitesarjaa: FT-10 (makea) ja FT-30 (karvas). FT-10:ssä käytetään natriumsakariiniliuosta, jolla aikaansaadaan makea aerosoli. FT-30:ssä käytetään denatoniumbentsoaattiliuosta, joka muodostaa karvaan maun. On oma valinta, käyttääkö karvasta vai makeaa testisarjaa. Pieni osa väestöstä ei kykene havaitsemaan sakariinia, jolloin on käytettävä karvasta testiä (vastaavasti jos karvasta ei pystytä havaitsemaan, on käytettävä makeaa testisarjaa). 3M suosittelee, että käyttäjälle tehdään tiiviystestaus ennen hengityssuojaimen käyttöä sekä säännöllisesti osana ammatillista hengityssuojausohjelmaa. Noudata kaikkia soveltuvia kansallisia ja muita kasvojen tiiviystestaukseen liittyviä ohjeita. Jos näitä ei ole saatavilla, katso ISO 16975-3 tai ota yhteyttä 3M-edustajaan.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).