1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Viestintätuotteet
 5. In-ear-kuulokkeet
 6. 3M™ PELTOR™ Tactical -viestintäkorvatulpat

3M™ PELTOR™ Tactical -viestintäkorvatulpat

 • 3M ID B00015392

Ladattavilla elektronisilla korvatulpilla vähennät melualtistusta ja vahvistat hiljaisia ääniä

Virran ja äänenvoimakkuuden säätö intuitiivisesti yhdellä painikkeella

Litiumioniakku mahdollistaa jopa 16 tunnin jatkuvan käytön

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 238KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ladattavilla elektronisilla korvatulpilla vähennät melualtistusta ja vahvistat hiljaisia ääniä
 • Virran ja äänenvoimakkuuden säätö intuitiivisesti yhdellä painikkeella
 • Litiumioniakku mahdollistaa jopa 16 tunnin jatkuvan käytön
 • Kannettava latauskotelo, jossa virtalähteenä kolme AA-alkaliparistoa tai Micro-USB
 • Viestintäkorvatulpat ja kannettava latausasema (kotelo kiinni ja USB-portit suljettuina) ovat IP67-luokituksen mukaiset ja vedenkestävät (1 metrin syvyydessä 30 minuutin ajan)

3M™ PELTOR™ Tactical -viestintäkorvatulpissa on melutasoon mukautuva suojaus ja virran ja äänenvoimakkuuden säätö yhdellä painikkeella. Korvatulpissa on litiumioniakku, joka mahdollistaa jopa 16 tunnin jatkuvan käytön, ja pakkaukseen sisältyy kannettava latauskotelo, jonka virtalähteeksi käy 3 AA-alkaliparistoa tai USB-portti.

3M™ PELTOR™ Tactical -viestintäkorvatulpat auttavat suojaamaan kuuloasi ja parantamaan tilannetietoisuutta ja viestintää haastavassa ympäristössä. Niihin integroitu melutasoon mukautuva teknologia auttaa säilyttämään tilannetietoisuuden. Mustien korvatulppien virran ja äänenvoimakkuuden säätö tapahtuu yhdellä painikkeella. Litiumioniakku mahdollistaa jopa 16 tunnin jatkuvan käytön, ja pakkaukseen sisältyy kannettava latauskotelo, jonka virtalähteeksi käy 3 AA-alkaliparistoa tai USB-portti. Sarjan kanssa sopivat yhteen: 370-TEPL-25 3M™ UltraFit™ -viestintäkorvatulpat, L-koko (SNR: 32 dB) 370-TEPM-25 3M™ UltraFit™ -viestintäkorvatulpat, M-koko (SNR: 32 dB) 370-TEPS-25 3M™ UltraFit™ -viestintäkorvatulpat, S-koko (SNR: 32 dB) PELTIP5-01 3M™ Torque™ -viestintäkorvatulpat (SNR: 38 dB) CCC-GRM-25 3M™ PELTOR™ -viestintäkorvatulpat (SNR: 36 dB)

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).