3M™ Sangalliset korvatulpat, 1310

 • 3M ID 7100089592
 • UPC 04054596139541

Vaimentaa melua jopa 26 dB

Sangan joustavan rakenteen ansiosta paine pysyy tasaisen miellyttävänä pään koosta riippumatta

Innovatiivinen joustava sanka varmistaa ihanteellisen sopivuuden ja erinomaisen mukavuuden

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Vaimentaa melua jopa 26 dB
 • Sangan joustavan rakenteen ansiosta paine pysyy tasaisen miellyttävänä pään koosta riippumatta
 • Innovatiivinen joustava sanka varmistaa ihanteellisen sopivuuden ja erinomaisen mukavuuden
 • Voidaan käyttää leuan alla tai pään takana
 • Saatavilla on 3M™ 1311 -vaihtotulppia

Sangallisissa 3M™ E‑A‑R™ 1310 -korvatulpissa on patentoitu päälakisanka, jonka joustava rakenne mukautuu leuan ja pään liikkeisiin. Sanka takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden ja tasaisen alhaisen paineen korvassa. Asetaalimuovista valmistettu sininen nauha on suunniteltu siten, että se sopii pään taakse tai leuan alle, joten se on erinomainen valinta ajoittaiselle melulle altistuville käyttäjille.

Kun tarvitset mukavat ja turvalliset kuulonsuojaimet, valitse sangalliset 3M™ E‑A‑R™ 1310 -korvatulpat. Kohtuullisen melutason ympäristöön tarkoitetut korvatulpat vaimentavat melua jopa 26 dB. Sangallisissa 3M™ E‑A‑R™ 1310 -korvatulpissa on patentoitu päälakisanka, jonka joustava rakenne mukautuu leuan ja pään liikkeisiin. Sanka takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden, tasaisen alhaisen paineen korvassa ja hyvän tiivistyksen. Pannan optimoitu rakenne on suunniteltu siten, että se on mahdollisimman vähän kosketuksissa vaatteisiin, mikä vähentää hankausääntä. Sangallisia korvatulppia voidaan pitää pään takana tai leuan alla, mikä pitää korvaan kohdistuvan paineen tasaisen mukavana pään koosta riippumatta. Pannan rakenteen ansiosta korvatulpat on helppo pitää jatkuvasti lähellä, jos liikut melutasoltaan vaihtelevassa ympäristössä. Sanka on uudelleenkäytettävä, ja tulpat ovat kertakäyttöisiä ja vaihdettavia. Tulpat on valmistettu hitaasti palautuvasta pehmeästä PU-vaahtomuovista, joten tiivistys on entistä mukavampi, ja ainoastaan 13 grammaa painavan päälakisangan paine on entistä kevyempi. Tulpat voidaan vaihtaa 3M™ 1311 -vaihtotulppiin. Tulpat ovat entistä hygieenisemmät, sillä niitä ei tarvitse rullata, ja käyttömukavuuden ansiosta tulppia myös pidetään tarvittaessa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Määrä laatikossa 50
Nauhallinen Kyllä
Nauhallinen Ei
Suositeltu teollisuudenala Elintarviketurvallisuus
Tuotemerkit E-A-R™
Tuotesarjat Elintarviketeollisuus
Tuotteen väri Sininen
Uudelleenkäytettävät Kyllä
Vaimennusluokitus (SNR) 26 Decibel