Henkilönsuojaimet maanpuolustukseen

Henkilönsuojaimet maanpuolustukseen

Te suojaatte meitä. Me suojaamme teitä.

Legendaarinen laatu, todistettu kestävyys

3M on johtava edistyksellisten kuulonsuojaimien, hengityssuojaimien, suojalasien, viestintäkuulonsuojaimien ja muiden taktisten turvallisuus- ja henkilönsuojaimien valmistaja. Kaikki tuotteet on suunniteltu toimimaan vaikeissa olosuhteissa, ja niihin tulee jatkuvasti uusia innovaatioita. Henkilönsuojaimet tarjoavat käyttömukavuutta ja luotettavuutta pitkäaikaisessakin käytössä.


Videot


Henkilönsuojaimet maanpuolustuksen käyttöön

 • military-headsets.png

  Viestintäkuulonsuojaimet

  Sotilaan aistien on oltava terävinä, jotta tehtävät onnistuvat. Kuuleminen voi olla aivan yhtä tärkeää kuin näkeminen sekä pimeässä että päivänvalossa. Sotilaan on voitava kuulla saapuvat radiosignaalit ilman riskiä sijainnin paljastumisesta. Risun katkeaminen tai kuiskattu viesti on voitava kuulla ja paikantaa. Yhteydenpidon radion välityksellä on oltava mahdollista jopa korvia huumaavassa taistelutilanteen melussa.
  Kaikissa näissä tilanteissa kuuleminen on elintärkeää onnistumisen kannalta. Taistelutilanteessa, tiedustelutehtävissä tai vartiopaikalla 3M™ PELTOR™ -viestintätuotteet voivat terävöittää kuuloasi.

  Näytä tuoteluettelo


 • Kuulonsuojaimet viestintään

  Kuulevat korvatulpat viestintään

  3M™ PELTOR Tactical -korvatulppa suojaa kuuloa ja auttaa parantamaan tilanteen havainnointia ja viestintää. Pienet ja kevyet ladattavat Tactical-korvatulpat on suunniteltu taktisiin, teknisiin ja kunnossapitoon liittyviin käyttökohteisiin.

  Näytä tuoteluettelo


 • Suojalasit

  Silmiensuojaus

  Kuulonsuojauksen ja viestintäkyvyn varmistamisen lisäksi 3M tarjoaa kehittynyttä optiikkaa hyödyntäviä suojalaseja.

  Laadukkaiden suojalasien valikoiman optiikka on alan huippua. Laajaan suojalasivalikoimaan kuuluu käytännöllisiä naarmuuntumista ja huurtumista ehkäiseviä pinnoitteita. Useimmissa 3M:n suojalaseissa on luotettava UV-suojaus, ja niillä on kaikilla EN166:2001-hyväksyntä ja CE-merkintä. Suojalasit on valmistettu erityisesti maanpuolustuksen ja poliisin käyttöön ja niiden suojaus nopeilta iskuilta on testattu STANAG 2920 (versio 2) -testausohjelman mukaan. (Ei QPL/QML-listausta tai -sertifiointia)

  Näytä tuoteluettelo


 • Kuulonsuojaus

  Kuulonsuojaus

  3M tarjoaa laajan innovatiivisten kuulonsuojainten valikoiman, josta on helppo löytää tehtävään sopiva ratkaisu. Saatavana on erityyppisiä ja -kokoisia korvatulppia ja kupumallisia kuulonsuojaimia, joista ryhmäsi voi valita kullekin henkilölle sopivat suojaimet sekä asianmukaisen suojauksen kuhunkin käyttötarkoitukseen. Innovatiiviset tuotteemme on suunniteltu käyttömukavuus huomioiden pitkäaikaiseen käyttöön. Niiden avulla voit auttaa ryhmääsi noudattamaan kuulonsuojausohjelmaasi.

  Näytä tuoteluettelo


 • Ajoneuvon sisäpuhelimet

  Puhepainikesovittimet

  Vankat, vedenkestävät sovittimet, joihin integroidun painikkeen avulla 3M™ PELTOR™ -viestintäkuulonsuojaimet voi yhdistää viestintäradioihin ja matkapuhelimiin.
  Ympäristöihin, joissa on räjähdysvaara, on tarjolla myös ATEX-hyväksyttyjä EX-sovittimia.

  Näytä tuoteluettelo


Henkilönsuojaimia, joita kannattaa harkita