Reflective Material

Heijastavat materiaalit

Tee ympäristöstäsi näkyvämpi ja turvallisempi


Tuoteluettelo

 • Heijastavat kankaat on suunniteltu käytettäväksi suojavaatteissa, urheiluasuissa ja vapaa-ajan asusteissa. Myös fluoresoivan värin kankaita on saatavana päivä- ja hämäränäkyvyyden parantamiseksi. Heijastava Scotchlite-kankaita on päällyspuolella laajakulmaisia paluuheijastavia linssejä, jotka on sidottu erilaisiin kestäviin kangastaustoihin. Ne voi helposti ommella kiinni tekstiileihin, ja niistä voi kirjailla tai silkkipainaa paikkoja tai merkkejä. Kankaita voi leikata käsin, muotoleikata, viiltää tai leikata leikkurilla.

  Näytä tuotteet

 • Heijastava 3M™ Scotchlite™ – siirtokalvot on suunniteltu käytettäväksi suojavaatteissa, urheiluasuissa ja vapaa-ajan asusteissa. Heijastavat Scotchlite – siirtokalvoissa on päällyspuolella laajakulmaisia paluuheijastavia linssejä, jotka on sidottu lämpöaktivoituvaan tarramateriaaliin. Ne soveltuvat ihanteellisesti erimuotoisiksi ja -kokoisiksi merkeiksi, paikoiksi, logoiksi ja lapuiksi (esimerkiksi numeroiksi tai kirjaimiksi). Niistä tehdään usein esimerkiksi jatkuvia laminoituja nauhakkeita ja tereitä.

  Näytä tuotteet

 • Heijastava 3M™ Scotchlite™ High Gloss -materiaali on suunniteltu käytettäväksi suojavaatteissa, ja oikein käytettyinä ne parantavat käyttäjänsä näkyvyyttä ajovaloissa yöllä tai hämärässä. Heijastava Scotchlite High Gloss -materiaali koostuu vahvasti paluuheijastavista mikroprismoista, jotka on muodostettu joustavalle, kiiltävälle ja UV-stabiloidulle polymeerikalvolle.

  Näytä tuotteet

 • 3M™ Scotchlite™ – heijastavissa teipeissä / kosketusliimaselkäisissä (PSA) kalvoissa on päällyspuolella laajakulmaisia paluuheijastavia linssejä, jotka on sidottu tarramateriaaliin. Niitä on helppo käyttää jäykissä pinnoitteissa vain irrottamalla taustasta ja kiinnittämällä. PSA-kalvoja voi leikata käsin, muotoleikata, leikata jättäen taustan ehjäksi tai silkkipainaa. Pysyvää kiinnittämistä pestäviin vaatteisiin ei kuitenkaan suositella. Merkintäkalvot ovat kypärissä ja jäykillä pinnoilla käytettäviä PSA-kalvoja, joissa on ylimääräinen tekstiilikerros.

  Näytä tuotteet

Maailmanlaajuinen suunnittelulaboratorio

 • Maailmanlaajuiset laboratoriopalvelut: näkyvyyteen panostaminen suunnittelussa

  Maailmanlaajuiset laboratoriopalvelut: näkyvyyteen panostaminen suunnittelussa

  Mittaa heijastavien asusteiden suorituskyky ennen tuotantoon sitoutumista. Heijastavan 3M™ Scotchlite™-materiaalin avulla on helppoa suunnitella tuotteita, jotka parantavat käyttäjänsä näkyvyyttä. Hyödynnä heijastavuuden asiantuntemustamme sekä testaus-, tutkimus- ja kehitystyötämme. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua

  – tuotteen valinnassa
  – suunnitelman muokkaamisessa
  – suunnitelmien vertailuissa
  – suorituskykytestauksessa
  – säädösten noudattamisessa
  – sijoittamisopastuksessa 360 asteen näkyvyyttä varten.

  Tutustu maailmanlaajuiseen suunnittelulaboratorioon


Videot


Lisätiedot

Miksi kannattaa valita 3M:n heijastava materiaali?

 • Teknologia

  Luota alkuperäiseen.

  • Heijastavan 3M™ Scotchlite™ -materiaalin teknologia on alansa huippua. Siinä tuhannet pienet, tiukkaan pakatut lasihelmet heijastavat niihin kohdistuvan valon takaisin valonlähteeseen.
   Heijastava 3M™ Scotchlite™ -materiaali on osoittanut toimivuutensa työ- ja suojavaatteissa. Voit itse päättää, miten hyödynnät heijastavaa 3M™ Scotchlite™ -materiaalia yrityksesi valmistusprosessissa ja parannat näin laadukkaita tuotteitasi entisestään.
  • Teemme jatkuvasti heijastavan 3M™ Scotchlite™-materiaalin brändiä tunnetummaksi ja pidämme näin huolen, että heijastavaa 3M™ Scotchlite™-materiaalia hyödyntävien työ- ja suojavaatteiden kysyntää kasvaa. Hyödynnä brändin vahvuutta myös viestinnässäsi. Annamme aktiivisesti tukea ja tarjoamme tarvittavat työkalut. Älä tee kompromisseja – luota markkinajohtajaan ja ota yhteistyöstä kaikki irti yrityksesi eduksi.
  • ·· Brändin tunnettuus
   ·· Tasaisen korkea tuotteiden laatu
   ·· Tutkimusta ja tuotekehitystä Yhdysvalloissa ja Saksassa
   ·· Kattavaa näkyvyyttä parantavien työvaatteiden asiantuntemusta
   ·· Asiantuntevaa standardeja ja säännöksiä koskevaa neuvontaa
   ·· Asiantuntijat käytössäsi - kattava tuotepalvelu

 • Näkyvä ratkaisu

  Näkyvä ratkaisu

  Jatkuvalla innovoinnilla olemme tuoneet markkinoille uusia tuotteita, kuten teollisen pesun kestäviä ja tulta hillitseviä vaihtoehtoja.

  Valikoimaamme kuuluu nyt yli 50 erilaista tuotetta. Tämän ansiosta voimme tarjota kuhunkin käyttötarkoitukseen oikean heijastavan 3M™ Scotchlite™ -materiaalin.


3M:n heijastava materiaali

Käänteiseen heijastukseen perustuvassa heijastavassa 3M™ Scotchlite™ -materiaalissa yhdistyvät monikäyttöisyys ja toimivuus. Materiaali on helppo huoltaa. Sitä voi käyttää luovasti monenlaisilla tavoilla.

Ne voi helposti ommella kiinni muihin tekstiileihin, ja niistä voi kirjailla tai silkkipainaa paikkoja tai merkkejä. Tekstiilejä voi leikata käsin, muotoleikata, viiltää tai leikata leikkurilla.