Sähkökäyttöinen korikorjausjärjestelmä

Sähkökäyttöinen hiontayksikkö pohjatöihin

Tehtävä: Maalin poisto

ROTEX RO 150:n kanssa sähkökäyttöisestä korihiontasarjasta tulee nopeasti korjaamon ehdoton suosikki. Se takaa tehokkaan karkeahionnan ja erittäin tasaisen pinnan. Tämä monipuolinen sarja mahdollistaa hiomakoneen hiontaliikkeen nopean vaihdon. Siksi se säästää runsaasti aikaa.

3M™ Cubitron™ II -hiomajyvä parantaa merkittävästi työskentelynopeutta. Se on huippuinnovatiivisen teknologiansa ansiosta jopa 30 % nopeampi vastaaviin laatutuotteisiin verrattuna. Lisäksi se varmistaa aina siistit ja uskomattoman tasaiset hiontatulokset. 3M™ Cubitron™II -hiomatarvikkeet eivät muodosta materiaalia tai rakennetta vaurioittavaa kuumuutta. Koska vahingollinen kuumentuminen saadaan vältettyä, autonkorien korjaustyöt onnistuvat entistä paremmin ilman metallirakenteiden muutoksia.
 

 • Paineilmakäyttöinen korihiontasarja

  LEX 3 150 -hiomakoneella varustettu paineilmakäyttöinen korihiontasarja pienentää energiakustannuksia jopa 30 %.

   

  Paineilmakäyttöinen korihiontasarja>

 • Tuoteluettelo

  Tutustu kaikkiin 3M:n ja Festool Automotive Systemsin tuotteisiin, jotka kokonaisvaltainen autojen hiontajärjestelmä koostuu.

  Lataa tuoteluettelo>

 • Rajattoman nopeaa hiontaa – 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ mahdollistaa parhaan työstötehon ja vähentää kuumentumista. Saat huippulaadukkaat työtulokset vain neljällä eri karkeudella.

  3M™ Cubitron™ II>

 • Hiontaprosessin vaiheittainen kuvaus

  Prosesseihin liittyvä asiantuntemus on ratkaisevan tärkeää tehtävien virtaviivaistamisen ja yhdenmukaistamisen kannalta. Parhaat tulokset saat noudattamalla vaiheittaista prosessia.

  Katso hiontaprosessin vaiheittainen kuvaus>


3M™ Henkilökohtaiset suojaimet

Siirry kaikkien tuotteiden valikoimaan
 • 3M™ Aura™ Hiukkassuojain, FFP2, uloshengitysventtiili, 6923+

 • Powered by Festool Automotive Systems -logo

  Total Automotive Sanding System


  3M ja Festool Automotive Systems tekevät maailmanlaajuista strategista yhteistyötä tuottaakseen parasta palvelua autoalan kolarikorjaamoteollisuudelle. 3M:n luokkansa parhaat hiontakeksinnöt, kuten 3M™ Cubitron™ II -hiontavälineet, ovat nyt saatavissa yhdessä ensiluokkaisten Festool Automotive Systems -pintatyöstötyökalujen kanssa, joihin kuuluu paineilma- ja sähkökäyttöisiä hiomakoneita, hiontalaitteita ja -laikkoja, imureja, pintatyöstöön käytettäviä työkalusarjoja, tehokkaita pölynpoistolaitteita sekä tuotetukea.

  LUE LISÄÄ FESTOOLISTA