Teippausratkaisut

Teippausratkaisut

Opi teippien väliset pääasialliset erot ja hanki ideoita teipin käyttämiseen ainutlaatuisilla tavoilla jokapäiväisten ongelmien ratkaisemiseen.

Teippausratkaisut

Teippien perusteet: mitä eroa niillä on?

Työn tekemiseen kunnolla tarvitaan oikeat työkalut. Kaikki teippimme on suunniteltu johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Älä anna väärän teipin pilata projektiasi.

 • 1. Koti- ja toimistoteipit ovat yleisteippejä, joita voi käyttää askarteluun, korjauksiin ja kevyeen kiinnittämiseen. Niitä on helppo leikata ja niitä on helppo vetää rullasta.

 • 2. Koristeluteippi sopii täydellisesti minkä tahansa projektin yksilöimiseen. Sitä on yhdeksää eri tyyppiä ja 200 eri väriä ja kuviota, joten sitä voi käyttää mihin tahansa projektiin.


 • Järjestele Scotch® Washi -teipin avulla

  Washiteippi auttaa järjestämään

  Washiteipistä on saatavilla monia eri värejä ja kuvioita, joten se helpottaa esineiden tunnistamista yhdellä vilkaisulla. Voit käyttää sitä virtajohtojen erotteluun, lasien tunnistamiseen juhlissa, kalenterin järjestämiseen tai laatikoiden merkitsemiseen. Voit jopa kirjoittaa siihen muste- tai lyijykynällä ja viedä järjestelmällisyytesi uudelle tasolle.


 • Korjaa rikkinäinen kengännauha Scotch® Crystal -teipillä

  Korjaa purkautunut kengännauha

  Jos sinun pitää uusia kengännauhan päässä oleva muovinen tai metallinen putki, Scotch® Crystal -teippi on helppo ratkaisu. Kääri teippiä purkautuneen osan ympärille lieriötä korvaamaan. Voit käyttää washiteippiä kengännauhojen koristeluun ja väripilkun lisäämiseen.


 • Puhdista näppäimistösi Scotch® Magic™ -teipin avulla

  Puhdista näppäimistösi

  Et tarvitse paineistettua ilmaa näppäimistösi puhdistamiseen. Kerää pöly ja muruset liu'uttamalla Scotch® Magic™ -teippipalaa näppäinrivien välistä.


Tee kukka-asetelmia Scotch®-teipin avulla

Kukka-asetelmien tekeminen Scotch® Magic™ -teipin avulla

 • Ota maljakostasi kaikki hyöty irti Scotch® Magic™ -teipin avulla. Käytä samanpituisia teippipaloja tasavälisen ruudukon tekemiseen maljakon yläosaan (vaikka valokuvan maljakko on neliömäinen, pyöreä maljakko käy yhtä hyvin).

 • Laita sitten kukkasi teipin muodostamien ruutujen läpi. Tällä tavoin kukkasi pysyvät suorassa ilman, että sinun pitää sitoa kukat yhteen tai käyttää maljakossa täytettä.


Teippiannostelijamalleja koskevia faktoja
 • Teippiannostelijamalleja koskevia faktoja

  Klassinen pöydällä pidettävä teippiannostelija on niin ikoninen, että moni sen ominaisuuksista jää huomaamatta. Scotch®-tuotemerkin C-38-teippiannostelija on suunniteltu monenlaisille teipeille ja siinä on liukumaton, painollinen pohja, minkä ansiosta teippaus onnistuu yhdellä kädellä. Nyt sitä on saatavana eri värisinä.


Tiesitkö?
Scotch®-teippiä on käytetty pienten halkeamien suojaamiseen kyyhkyn- ja kalkkunanmunissa, jotta ne pysyisivät kunnossa kuoriutumiseen asti.

Sinua saattaa kiinnostaa

 • Koti- ja toimistoteipit

  Tutustu teippeihimme, joiden avulla voit korjata repeämiä, kiinnittää valokuvia tai paketoida kauniita lahjoja. Ne kaikki on suunniteltu ratkaisemaan jokin tietty ongelma – löydä projektiisi sopiva teippi.


SEURAA MEITÄ
3M, Scotch®, Magic ja ruutumalli ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen