Teippausratkaisut

Teippausratkaisut

Opi teippien väliset pääasialliset erot ja hanki ideoita teipin käyttämiseen ainutlaatuisilla tavoilla jokapäiväisten ongelmien ratkaisemiseen.

Teippausratkaisut

Teippien perusteet: mitä eroa niillä on?

Työn tekemiseen kunnolla tarvitaan oikeat työkalut. Kaikki teippimme on suunniteltu johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Älä anna väärän teipin pilata projektiasi.

 • Koti- ja toimistoteipit ovat yleisteippejä, joita voi käyttää askarteluun, korjauksiin ja kevyeen kiinnittämiseen. Niitä on helppo leikata ja niitä on helppo vetää rullasta.


 • Korjaa rikkinäinen kengännauha Scotch® Crystal -teipillä

  Korjaa purkautunut kengännauha

  Jos sinun pitää uusia kengännauhan päässä oleva muovinen tai metallinen putki, Scotch® Crystal -teippi on helppo ratkaisu. Kääri teippiä purkautuneen osan ympärille lieriötä korvaamaan. Voit käyttää washiteippiä kengännauhojen koristeluun ja väripilkun lisäämiseen.


 • Puhdista näppäimistösi Scotch® Magic™ -teipin avulla

  Puhdista näppäimistösi

  Et tarvitse paineistettua ilmaa näppäimistösi puhdistamiseen. Kerää pöly ja muruset liu'uttamalla Scotch® Magic™ -teippipalaa näppäinrivien välistä.


Tee kukka-asetelmia Scotch®-teipin avulla

Kukka-asetelmien tekeminen Scotch® Magic™ -teipin avulla

 • Ota maljakostasi kaikki hyöty irti Scotch® Magic™ -teipin avulla. Käytä samanpituisia teippipaloja tasavälisen ruudukon tekemiseen maljakon yläosaan (vaikka valokuvan maljakko on neliömäinen, pyöreä maljakko käy yhtä hyvin).

 • Laita sitten kukkasi teipin muodostamien ruutujen läpi. Tällä tavoin kukkasi pysyvät suorassa ilman, että sinun pitää sitoa kukat yhteen tai käyttää maljakossa täytettä.


Teippiannostelijamalleja koskevia faktoja
 • Teippiannostelijamalleja koskevia faktoja

  Klassinen pöydällä pidettävä teippiannostelija on niin ikoninen, että moni sen ominaisuuksista jää huomaamatta. Scotch®-tuotemerkin C-38-teippiannostelija on suunniteltu monenlaisille teipeille ja siinä on liukumaton, painollinen pohja, minkä ansiosta teippaus onnistuu yhdellä kädellä. Nyt sitä on saatavana eri värisinä.


Tiesitkö?
Scotch®-teippiä on käytetty pienten halkeamien suojaamiseen kyyhkyn- ja kalkkunanmunissa, jotta ne pysyisivät kunnossa kuoriutumiseen asti.

Tarvittavat tuotteet


Sinua saattaa kiinnostaa

 • Tutustu teippeihimme, joiden avulla voit korjata repeämiä, kiinnittää valokuvia tai paketoida kauniita lahjoja. Ne kaikki on suunniteltu ratkaisemaan jokin tietty ongelma – löydä projektiisi sopiva teippi.