Wall-Safe Tape Ideat Scotch®-tuotteesta

Esittelyssä Scotch® Wall-Safe -teippi

Käytä organisointiin ja koristeluun seinäystävällistä Scotch® Wall-Safe -teippiä turvallisin mielin kotona, toimistossa tai luokkahuoneessa.

Esittelyssä Scotch® Wall-Safe -teippi

Käytä organisointiin ja koristeluun seinäystävällistä Scotch® Wall-Safe -teippiä turvallisin mielin kotona, toimistossa tai luokkahuoneessa.

Esittelyssä Scotch® Wall-Safe -teippi

Käytä organisointiin ja koristeluun seinäystävällistä Scotch® Wall-Safe -teippiä turvallisin mielin kotona, toimistossa tai luokkahuoneessa.

Oak Wood, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat, peili seinällä

Seinille teippaamisen perusteet: Mitkä pinnat ovat turvallisia?

 • Voit teipata inspiroivia lainauksia, koristeita, valokuvakollaaseja tai taidekokoelmia huolettomasti vahingoittamatta seinää tai teippaamaasi tavaraa, kun käytät Scotch® Wall Safe -teippiä. Tätä teippiä voidaan käyttää maalattuun kipsilevyyn, puuhun, ruostumattomaan teräkseen, lasiin ja peileihin.

 • Scotch® Wall-Safe -teipin liima on helposti irrotettavaa, joten se lähtee irti pinnoista 30 päivän sisällä.

  Joten anna mennä – laita vanhoja kuvia esille, kiinnitä matkasuunnitelma seinälle tai järjestä viikon tehtävälista. Pidä inspiraatiosi lähde näkyvillä.

 • Lady poista juliste seinästä

  Helposti irrotettava

  Siirrä muistutuksia, viestilappuja, suosikkilainauksia tai koristeita ympäri seiniä helposti Scotch® Wall-Safe -teipillä. Teippaa tavaroita kiinni, järjestä niitä uudelleen tai siirrä niitä toiseen paikkaan tehdäksesi tilaa muistutuksille, ostoslistoille ja valokuville. Scotch® Wall-Safe -teippi irtoaa helposti ja puhtaasti 30 päivän sisällä, joten teippaa kaikki haluamasi seinille ilman huolta tavaroiden tai seinän vahingoittumisesta.


Spring Banner -idea
Onnittelut banneriin, jota käytetään seinään

Dynaaminen sisustaminen

 • Jos haluat nopean ja helpon sisustuksen, Scotch® Wall-Safe -teippi on paras ratkaisu. Vaihda sisustusta vuodenajan tai juhlapyhän mukaan. Tai käytä mikä tahansa tekosyy koristella seinät jollain erilaisella ja juhlista luovuuttasi. Tässä muutamia hauskoja ideoita:

  1. Käytä eri sanoja eri syistä tai eri vuodenaikoina. Kirjainlippuja on helppo vaihtaa ja voit ilmaista juuri tuntemiasi asioita. Tällä sivulla näkyvät liput ovat Rifle Paper Co. -yrityksen.

 • 2. Käytä rei’itintä ripustaaksesi parhaiden ystäviesi kuvia rennosti seinille. Mahdollisuudet ovat loputtomia. Keksi uusia ideoita ja luo jotain omaa.

  3. Pidä hauskaa esinelipuilla, kuten yllä olevassa kuvassa näkyvillä lintulipuilla. Voit helposti vaihtaa ne kukkasiin, lehtiin, lumihiutaleisiin tai omiin ideoihisi vuodenaikojen muuttuessa.

 • Lasten kuvamateriaali on ripustettu seinälle

  Vaihtuva galleria

  Gallerian seinät ovat hieno tapa esitellä taidetta, varsinkin kun perheessä on taiteilija, joka luo uusia mestariteoksia lähes joka päivä. Lapset rakastavat, kun heillä on oma tila, jossa esitellä taitojaan ja mielikuvitustaan.

  Galleriamme seinillä esitellään lasten luomuksia yhdessä Zara Gonzalez Hoangin töiden kanssa. Hän on taiteilija ja kuvittaja, joka täyttää piirustuksensa söpöillä eläimillä, olennoilla ja joskus ihmisillä. Hänen työnsä näyttävät hyvältä yhdessä lasten teoksien kanssa, ja ne lisäävät hieman hauskuutta ja kimalletta lasten teoksiin, jotka kehittyvät jatkuvasti.


Inspiroivat lainaukset ripustettiin seinälle

Inspiroi päiväsi

 • Keskity tavoitteisiisi heti aamusta alkaen. Säästätpä sitten matkaa varten, yrität elää terveellisemmin tai pysyä yhteydessä perheen ja ystävien kanssa, muistutuksen pitäminen näkyvillä auttaa sinua pitämään tavoitteesi mielessä. Scotch® Wall-Safe -teippi sopii hyvin peilipinnoille, joten voit kiinnittää inspiraatiosi lähteen peiliin kylpyhuoneessa tai pukeutumispöydän äärellä.

Wall Planner

Tehtävien ja projektien järjestäminen

 • Siivoa työtasosi teippaamalla tehtävälistasi seinälle. Luo ruudukko, jonka avulla voit järjestää tehtäväsi ja merkitä niiden määräajat. Teippaa viestilaput ja muistutukset Scotch® Wall-Safe -teipillä löytääksesi ne helposti. Kun tehtävät on suoritettu, voit ottaa muistutukset pois seinältä ja aloittaa alusta!