Lahjapaketoinnin perusteet

Lahjapaketoinnin perusteet

Tehokas oppitunti, joka kattaa lahjojen paketoimisen perusteet – teipin valitsemisesta aina lahjapaketointiaseman perustamiseen kotonasi.

Läpinäkyvä Scotch®-teippi ja GiftWrap-teippi

Lahjapaketoinnin perusteet: kirkas teippi vs. lahjapaketointiteippi

 • Kaikki teipit eivät ole samanlaisia. Lahjojen paketointi on projekti, jossa teippi jää todennäköisesti näkyviin ja kaunis ulkomuoto on tärkeää. Siksi on tärkeää tietää, mitä työkaluja käytössäsi on ja miten ne vaikuttavat valmiin tuotteen ulkonäköön. Scotch® Crystal -teippi on kestävää ja sitä on helppo leikata ja käsitellä. Se näyttää kirkkaalta ja kiiltävältä rullassa ja näkyy lahjapaperissa.

 • Scotch® lahjapaketointiteipissä on ainutlaatuinen himmeä pinta, joka on lähes näkymätön kiiltävällä lahjapaperilla. Scotch® lahjapaketointiteippi pysyy tiukasti ja sitä on melkein mahdotonta havaita pakkauksista, joten lopputulos on lähes täydellinen. Perussääntö: valitse kirkas Scotch®-teippi, kun haluat kiiltoa, ja Scotch® lahjapaketointiteippi, kun teipin pitää olla huomaamaton.

  Lue lisää koti- ja toimistoteipeistämme.

   


 • Kaksipuolinen teippi

  Asiantuntijan vinkki

  Jos et halua, että valmiissa lahjassa näkyy vähääkään teippiä, kaksipuolinen Scotch®-teippi on oikea ratkaisu. Sen molemmilla puolilla on liimapinta, joten voit peittää teipin kokonaan lahjapaperilla. Kaksipuolista teippiä kannattaa harkita, jos käytät paksua paperia, esimerkiksi käsintehtyä tai pakkauspaperia, tai ohutta silkkipaperia, joka voi rypistyä tai venyä teipin kohdalla, jolloin paperin reunasta tulee epäsiisti.

Erikoisen mallisten lahjojen paketointi – vaiheet 1 ja 2

Erikoisen mallisten lahjojen paketointi

 • Vaihe 1

  Mittaa esine ensin, jotta voit olla varma paperin riittävyydestä.

 • Vaihe 2

  Taittele paperia varovasti, jotta saat paketoitua hankalat kulmat paperia rypistämättä.

Erikoisen mallisten lahjojen paketointi – vaiheet 3 ja 4
 • Vaihe 3

  Estä paperin repeytyminen terävien kulmien kohdalta pahvinpalasten, kuplamuovin tai kankaan avulla.

 • Vaihe 4

  Kun olet valmis teippaamaan, leikkaa pois ylimääräinen paperi lahjan muotoilua varten.

Oman paketointiaseman perustaminen

Oman paketointiaseman perustaminen

 • Tee joululahjojen paketoimisesta tehokkaampaa tai valmistaudu paketointiin ympäri vuoden. Nyt kun osaat lahjapaketoinnin perusteet, voit miettiä oman lahjapaketointiaseman perustamista. Paketointi on aina helpompaa, kun sinulla on kaikki tarvitsemasi järjesteltynä yhteen tilaan.

 • Jos sinulla on jo askartelutila, siitä voi helposti muokata paketointiaseman pienillä muutoksilla, kuten painollisilla lahjapaperirullilla, moniteippiannostelijoilla ja koristeiden, kuten rusettien ja nauhojen, säilytyslaatikoilla.

Tarvittavat tuotteet

Sinua saattaa kiinnostaa

 • Tutustu teippeihimme, joiden avulla voit korjata repeämiä, kiinnittää valokuvia tai paketoida kauniita lahjoja. Ne kaikki on suunniteltu ratkaisemaan jokin tietty ongelma – löydä projektiisi sopiva teippi.